Való Világ 12.: itt az újabb három villalakó!

Egy focista, egy pillás és egy személyi edző a villa újabb három lakója.

A tegnap bemutatott Kikidi, Dorka és Gina után ma három újabb villalakó kilétére derült fény az RTL Fókusz című műsorában.

 

Geri 21 éves, focista, aki állítása szerint rajong az irodalomért és a versekért, ezt megerősítendő pedig, ha nem is pontosan, de még József Attila Mama című verséből is idéz. „Nyilván nem szeretnék proli lenni” – mondja a futballista a Fókusz stábjának.

A 18 éves Bogi pillás, és tisztaságmániás is, aki a nyereményéből egy márkás porszívót venne, az övét ugyanis az exe magával vitte. Személyiségéről annyit tudunk meg, hogy határozott, de döntésképtelen, illetve erős, de közben gyenge embernek is tartja magát, aki ráadásul makacs is.

A 25 éves Reni személyi edző, akiről a riportban kiderül, hogy nem szereti azokat, akik negatív megjegyzéseket tesznek rá vagy másokra. Igaz, lepereg róla a kritika.

A vasárnap villába költöző nyolcas utolsó két tagját holnap este mutatja be az RTL. Az eddigi mérleg négy nő és két férfi, akik vagy a szépségiparban vagy sportolóként dolgoznak, illetve akad egy hivatása szerint villalakó is az eddig megismert játékosok között.

(RTL)