TV-csatornák

Minden, ami mozi

Hurrá, lesz Iron Sky 3 is!

Bár még az évek óta ígérgetett Iron Sky 2-t sem láttuk, a dinólovas Hitlerrel. A kínaiak viszont berendeltek 2018-ra egy ázsiai kötődésű, őrült B-filmet.

Minden, ami tv

Hány Oscart nyert a Mad Max 4?

Hatot, ami nem is rossz egy roncsautós sci-fitől. A héten olyan Oscar-díjas filmeket láthatunk, mint a Közönséges bűnözők, az Agymanók és a Született július 4-én. Hangolódj velünk a vasárnap esti vörös szőnyeges díjkiosztó gálára!

24: Újratöltve

Új nap, új hős. A háborús hőst hazatérte után is követi a fegyverropogás és a terror. Az életéért harcol, de csak 24 órája maradt.

Isten, vagy tudomány?

Létezik-e Isten? A halandóság ezen oldalán tudunk-e biztos választ adni? A sorozat minden idők legrejtélyesebb kérdésére keresi a választ.

A tűzben edzett férfi

Creasy-t, a kiégett CIA-ügynököt egy iparmágnás alkalmazza, hogy vigyázzon a kislányára. A kilenc éves Pita egy nagy barátot akar, a férfi csak a munkáját végzi.

Heti mozipremierek Összes premier

 • A művészet templomai - Botticelli: Dante pokla
  A reneszánsz egyik leghíresebb alkotója, Sandro Botticelli munkásságának egy kevéssé ismert részébe enged betekintést.
  Időpontok
 • Arany
  Kenny Wells feltesz mindent egy lapra, és egy vállalkozó szellemű geológussal együtt nekivág a fülledt indonéziai dzsungelnek, ahol egy elképesztően gazdag arany lelőhelyre bukkannak.
  Időpontok
 • Az egészség ellenszere
  Egy nagy cég fiatal alkalmazottját (Dane DeHaan) a svájci Alpokban pihenő főnöke után küldik, hogy hazakísérje... a szanatórium azonban nem az a békés, nyugodt hely, aminek kívülről látszik.
  Időpontok
 • Holdfény
  Little, Chiron és Black. Három név, melyek ugyanazon embernek három különböző életszakaszát jelölik meg, végigkísérve jellem- és személyiségfejlődésének legfontosabb részeit.
  Időpontok
 • Kojot
  Misi frusztrált, elfojtott, menekülő 30-as, aki nem találja helyét az életében. Csak sodródik, nem vállal fel konfliktusokat. Ez a gúnya azonban egyre jobban szorítja.
  Időpontok

Blog.hu

Kulturális ajánló

Cziffra Fesztivál

Budapest, MOM Kulturális Központ, Zeneakadémia Nagyterme - február 21-26.
2017. február 21-26. között tartják meg a Cziffra Fesztivált, idén nyolc nagyszabású hangversenyt rendeznek. A koncertek egyediségét a műfajok közötti átjárhatóság, a tematikus felépítés és nemzetközi művészek meghívása fémjelzi. Többek között az alábbi nemzetközileg elismert, világhírű művészek lépnek föl: Fazil Say, Mischa Maisky, Rost Andrea, a Liszt Ferenc Kamarazenekar, Lajkó Félix és Jandó Jenő.

Párterápia

Budapest, Belvárosi Színház -
február 21., 19.00

Valami elveszett, és mielőtt döntést hozna, szakemberhez fordul a férfi és a nő. Az orvos munkához lát: fordulatok és meglepetések során ismerjük meg nem csak a páciensek, hanem a pszichiáter életét is.

Magashegyi Underground: Szimfonikus remix

Budapest, Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem - február 21., 19.30
Az idén tíz éves Magashegyi Underground különleges, szimfonikus produkcióval köszöni meg rajongóinak az együtt eltöltött évek közös tapasztalásait és élményeit.

"Folyamatosan zokogok a próbákon"

Elvándorlásról, újrakezdésről és az asszimiláció nehézségeiről is beszélgettünk Falusi Mariannal, aki egy személyben mutatja be Agota Kristof művének színpadi változatát.

Megteltek a gyerekintenzívek

El fognak zavarni a kórházból a fulladó gyerekkel?És egyáltalán, mi ez a bronchiolitis, ami miatt tele vannak a gyerekintenzívek? Válaszok.