TV-csatornák

ITT A HÉTVÉGE!

10 film, amiből sorozat lett

John Wick, A tégla, Az olasz meló, Elveszett fiúk, Tremors: a tévében folytatódnak a régi kedvenceink és a friss blockbusterek!

Ezt nézd a tévében!

12 gyerekműsor, amitől a felnőttek szíve is meglágyul

Nosztalgiázhatunk kicsit a hétvégén, mert levetítik a My Girl első részét, a Nicsak ki beszél! második részét, a Fehér Agyar című filmet és a Kicsi kocsi is újra száguld! Lesz SpongyaBob, Bigyó felügyelő, Szenilla nyomában és Madagaszkár 3 is.

Heti mozipremierek Összes premier

 • Dunkirk
  A II. világháború egyik legtragikusabb emléke lehetne, ám egy különleges mentőakció története lett belőle. Film a menekülésről, a káoszról, a háborúról és a túlélésről.
  Időpontok
 • Szerelmes SMS
  Clara fiatalon elhunyt szerelmét gyászolja. Barátnője tanácsára SMS-ben próbál meg elbúcsúzni az elhunyttól - nem sejti azonban, hogy annak telefonját már más használja.
  Időpontok
 • Valerian és az ezer bolygó városa
  Valerian és Laureline a kormány különleges ügynökei, akiket az univerzum rendfenntartásával bíztak meg. Következő küldetésük a lélegzetelállító intergalaktikus városba, Alphába vezet.
  Időpontok
Mozi+

Az elveszett frigyláda fosztogatói

Indiana Jones régész, professzor és kalandor egy személyben, aki semmilyen veszélytől sem riad vissza, hogy megszerezzen egy műkincset. 1936-ban híre jön, hogy a németek hatalmas ásatásokba kezdtek Egyiptomban.

RTL Klub

WALL-E

WALL-E, a lánctalpas szeméttömörítő robot az egyetlen élő szerkezet a Földön, az emberiség ugyanis elhagyta a lakhatatlanná vált bolygót. A kis munkagép több száz magányos éve gyűjti a kacatokat, amikor megjelenik EVA, a modern és áramvonalas keresőrobot, aki megdobogtatja a szívét.

Humor+

Csengetett, Mylord?

Az 1920-as évek Angliája. London előkelő negyedében él a megözvegyült Lord Meldrum öccsével, anyósával, két lányával és persze a személyzetttel.

Programok, amiket ne hagyj ki!

Campus Fesztivál

Debrecen, Nagyerdő - július 19-23.
A jubileumi rendezvényen tizenhét programhelyszín lesz, idén újra két nagyszínpad működik majd. A négy nap minden korábbinál erősebb kulturális színezetet kap, 220 zenei programmal, illetve további 200 nem zenei programmal, dumaszínházzal, színházzal, közéleti és irodalmi beszélgetésekkel várják a közönséget.

S.U.N. Festival

Csobánkapuszta - július 20-24.
A Solar United Natives "új-tudatos" közösségformáló nemzetközi találkozója és fesztiválja Csobánkapusztán. A tervezett program: több mint 150 fellépő, egyedi dekó és vizuál, előadások és workshopok, gyereksarok, és még sok egyéb. A fesztivál kutyabarát is!

conTangos

Budapest, Várkert Bazár - július 23., 20.30
Tangó - tánc, életérzés, életforma. Egy évszázada született, de ma is él, vonz és megborzongat. A titok talán bennünk rejlik: viharos gyorsasággal változik minden körülöttünk, de alapvető érzelmeink, vágyakozásunk a szeretet, szenvedély, az emberi kapcsolatok, érintés, ölelés, harmónia után örök. A tangóban csak a zene és a stílus változott, a lényeg megmaradt.

ketrec

Recorder Ősi hangszerek

Íme két részben tíz, elsősorban a népzenében és a világzenében használatos instrumentum, amely fontos szerepet játszott a hangszerek fejlődésében.

Minden, amit tudni akart Mr. Darcy-ról

El tudja képzelni Elizabeth Bennett szerepében az indiai szépségkirálynőt, esetleg egy fogatversenyt a vőlegényekért, vagy Colin Firth Mr. Darcy-ja után önnek nincs tovább? Kulisszatitkok a Büszkeség és balítélet-adaptációkról.