TV-csatornák

Minden, ami mozi

Hurrá, lesz Iron Sky 3 is!

Bár még az évek óta ígérgetett Iron Sky 2-t sem láttuk, a dinólovas Hitlerrel. A kínaiak viszont berendeltek 2018-ra egy ázsiai kötődésű, őrült B-filmet.

Minden, ami tv

Hány Oscart nyert a Mad Max 4?

Hatot, ami nem is rossz egy roncsautós sci-fitől. A héten olyan Oscar-díjas filmeket láthatunk, mint a Közönséges bűnözők, az Agymanók és a Született július 4-én. Hangolódj velünk a vasárnap esti vörös szőnyeges díjkiosztó gálára!

Hurok

Ádám illegális gyógyszerkészítmények csempészésével foglalkozik, szorult helyzetében hoz egy rossz döntést, ami nem várt, tragikus események láncolatát indítja el.

Starsky és Hutch

Hutch-ot váratlanul megkeresi volt felesége azzal, hogy súlyos beteg, és szeretné újraéleszteni a kapcsolatot. Amikor az asszonyt másnap holtan találják, Hutch a gyilkosság első számú gyanúsítottja. Starsky mindent megtesz, hogy kiderítse az igazságot.

South Park

A történet szerint a coloradói sziklás hegységekben, a flúgos South Parkban élnek az első látásra ártatlan lurkók: Kyle, Kenny, Stan és Cartman. Stan a csapat vezére, őt ritkán merik megtréfálni társaik.

Heti mozipremierek Összes premier

 • A művészet templomai - Botticelli: Dante pokla
  A reneszánsz egyik leghíresebb alkotója, Sandro Botticelli munkásságának egy kevéssé ismert részébe enged betekintést.
  Időpontok
 • Arany
  Kenny Wells feltesz mindent egy lapra, és egy vállalkozó szellemű geológussal együtt nekivág a fülledt indonéziai dzsungelnek, ahol egy elképesztően gazdag arany lelőhelyre bukkannak.
  Időpontok
 • Az egészség ellenszere
  Egy nagy cég fiatal alkalmazottját (Dane DeHaan) a svájci Alpokban pihenő főnöke után küldik, hogy hazakísérje... a szanatórium azonban nem az a békés, nyugodt hely, aminek kívülről látszik.
  Időpontok
 • Holdfény
  Little, Chiron és Black. Három név, melyek ugyanazon embernek három különböző életszakaszát jelölik meg, végigkísérve jellem- és személyiségfejlődésének legfontosabb részeit.
  Időpontok
 • Kojot
  Misi frusztrált, elfojtott, menekülő 30-as, aki nem találja helyét az életében. Csak sodródik, nem vállal fel konfliktusokat. Ez a gúnya azonban egyre jobban szorítja.
  Időpontok

Blog.hu

kulturális ajánló

Cseh Filmkarnevál

(Budapest, Debrecen, Miskolc, Szeged, február 22.-26.)
Idén negyedik alkalommal négy helyszínen várják a szervezők a cseh filmek rajongóit a Cseh Filmkarneválra, hogy bemutassák a legfrissebb és legérdekesebb alkotásokat. A drámától a dokumentumfilmen keresztül a vígjátékig mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb alkotásokat.

A te országod

(Forte Társulat - Trafó, február 22., 20:00)
A darab hősei a társadalom peremére szorított kisemberek, akiknek sosem osztanak lapot. Lenézett melósok, akik egész életükben építették a szocializmust, hogy aztán magukra maradjanak, s a rendszerváltásba végképp belerokkanjanak.

"Átjött" - Pély Barna szerzői estje

(Orfeum, február 22., 21:00)
Egy akusztikus est Pély Barnával, egy lábdob szerű stomp box, egy looper, és egy finoman effektezett blues gitár kíséretében.

"Folyamatosan zokogok a próbákon"

Elvándorlásról, újrakezdésről és az asszimiláció nehézségeiről is beszélgettünk Falusi Mariannal, aki egy személyben mutatja be Agota Kristof művének színpadi változatát.

Megteltek a gyerekintenzívek

El fognak zavarni a kórházból a fulladó gyerekkel?És egyáltalán, mi ez a bronchiolitis, ami miatt tele vannak a gyerekintenzívek? Válaszok.