TV-csatornák

HÉTVÉGE

24 gyerekprogram az ünnepi hétvégére

Ezen a hétvégén a Szamárfül Családi Fesztivál, a Skanzen Cifra hétvégéje és a Koronázási Ünnepi Játékok várnak benneteket. A Budai várban Mesterségek ünnepe, Vértesszőlősön Samu-nap, a Mom-ban pedig Kenyérlelke fesztivál lesz.

Egy kis Brad Pitt senkinek sem árt

Görög félistenként, a vadon kiszámíthatatlan gyermekeként és az ENSZ zombiszakértőjeként tűnik fel a képernyőn Hollywood már deresedő szépfiúja, aki még mindig a legnagyobb sztárok közé tartozik.

Heti mozipremierek Összes premier

 • Egy kupac kufli
  Se nem kifli, se nem kukac, simán kufli! Így jellemezhetnénk legegyszerűbben a hét aranyos jelenséget, akik ennek a rajzfilmsorozatnak a szereplői.
  Időpontok
 • Az ígéret
  Az ígéret megtörtént eseményeket feldolgozó, nagyszabású történelmi film, amely az Ottomán birodalom végnapjai idején játszódik. Itt alakul ki egy szerelmi háromszög egy fiatal...
  Időpontok
 • K.O.
  A sármos Antoine (Laurent Lafitte - Elle, Apu vagy anyu?) egy médiabirodalom fejeként nem ismer félelmet. A munkájában és magánéletében is kegyetlenül elnyomja és kihasználja a...
  Időpontok
 • A mogyoró-meló 2.
  Újra a mogyi a tét! Grimbusz, Bizsu és a csapat összes tagja visszatér! Az éhes banda ezúttal sem tétlenkedik, miután felrobbant a mogyi-bolt, újabb rágcsálni való után kell nézniük.
  Időpontok
 • RAID - A törvény nemében
  Egy nő a nemzet legkiválóbb fegyveres egységében? Miért ne? Bár Johanna nem az a kimondott rendőr alkat, de édesapja befolyásának hála felveszik Őt a kiképzésre, ahol a fiatal lány...
  Időpontok
RTL klub

Mi kell a nőnek?

Az igazi macsót nemcsak a nők imádják, a férfiak is felnéznek rá. Nick Marshall (Mel Gibson) a világ császára. Hogy mi jár a nők fejében, miközben ő elcsavarja őket, egy csöppet sem érdekli.

Tv2

Star Trek - Sötétségben

Amikor az Enterprise legénységét hazahívják, kiderül, hogy egy a szervezeten belülről jövő megállíthatatlan erő felrobbantotta a flottát, és mindent, amit a flotta képviselt, és ezzel a világunkat válságba sodorta.

M5

Kutya éji dala

A "Kutya éji dala" cím vagy a prérifarkas vonítása abból az ismert jelenségből indul ki, hogy a kutyák megugatják a holdat, ez az animális és a kozmikus kapcsolat állandóságára és rendszerességére utal.

Programok, amiket nem hagyj ki

Hegedűs a háztetőn

Az Oscar-díjas amerikai film színpadra állított verzióját ezúttal Alföldi Róbert rendezésében láthatjuk az Arénában 2017. szeptember 10-én. Tevje, a tejesember történetéből készült a világ egyik legismertebb musicalje, melynek a legendás betétdala a Ha én gazdag lennék.

Pepsi Black Nights

Augusztus 18., 19:00
Naplemente, fáklyák, Duna-part - Pepsi Black Nights a TEREM Summer pop-up-on.
Augusztusban indult útjára a Black Nights, a Pepsi Black saját partysorozata. Már két állomáson túl vannak, most viszont következik az egyik legizgalmasabb együttállás, amihez nemcsak a fellépők, hanem a helyszín is hozzájárul.

Atombomba kiállítás

Sziklakórház - Titkos légókórház és atombunker, október 31-ig
Az atombombát az úgynevezett Manhattan-terv keretében fejlesztette ki az Egyesült Államok, több magyar tudós - Teller Ede, Szilárd Leo - közreműködésével. Bevetésük rengeteg életet követelt, nagyrészt civileket. A Hirosimában 1945 végéig elhunytak száma 135 000 főre tehető, a nagaszaki áldozatok száma pedig 64 000 fő volt. Hirosima esetében ez az akkori lakosságnak több mint a fele volt.

Extrémsportok fesztiválja Budapesten - FISE World Series

A FISE World Series idén húsz éve rendez versenyt az extrém sportok szerelmeseinek, a szezont rendszeresen a sportverseny szülővárosában, a franciaországi Montpellier-ben kezdik. Ezután idén Magyarország, Kanada és Kína is otthont ad a döntőknek. Minden állomás egy újabb megmérettetés a versenyzőknek, a turné végén hét sportágban hirdetnek első helyezettet. A FWS rendezvénysorozatát az extrém sportok olimpiájaként is emlegetik az akciósportok kedvelői.

ketrec

Robot vezényel Verdit

Egy humanoid robot debütál karmesterként szeptemberben egy toszkánai zenekar élén, amely Andrea Bocelli sztártenor közreműködésével Verdi műveit játssza majd.