TV-csatornák

Tavalyi sajtot eszem! - A kör kritika

Mire jó az internet? Kényelemre, a szabadság megőrzésére, mások megfigyelésére vagy saját hülyeségünk reklámozására? Ezt a kérdést teszi fel a film, majd elfelejt rá választ adni.

Ki ne mondd a címet! - Bye Bye Man kritika

Adott négy fiatal, tök ismeretlen, bármikor beáldozható színész és a horrorfilm történetének legkevésbé ijesztő nevű rémsége, és az ilyenkor kötelező kísértetház.

A legelborultabb filmes elméletek

Időutazó a Titanicban, Pán Péter valójában a halál, megdöbbentő rokonsági kapcsolatok a Disney-rajzfilmekben - hajmeresztő értelmezések, és még működnek is!

Gyerekműsorok hétvégére

Rengeteg animációs és ifjúsági film vár benneteket a hétvégén. Folytatódik a Házibuli, lesz Tom és Jerry, Kacsamesék és Scooby-Doo is.

Julia Roberts legyen veletek!

Egykor Hollywood első számú üdvöskéje és legjobban fizetett színésznője volt, mosolyáról mesélt mindenki, ma kevesebbet és máshogy látjuk. De erre való a tévé, visszahozni a szebb napokat.

Minden, ami mozi

Mit hoz a május a moziba?

Kárpótolhat minket a tavasz vége a pocsék áprilisért? Egész biztosan, hiszen jön a Galaxis őrzői második része, Ridley Scott új Alien filmje, Guy Ritchie Artúr királya, az új Karib-tenger kalózai, és még Pedro Aldomovar is visszatér!

Minden, ami tv

A Wall Street farkasa

Jordan Belfort becsületes tőzsdeügynökként kezdte pályafutását, de minél nagyobb volt a kísértés, ő annál többet akart, még több pénzt és hatalmat. Vajon a jéghegy csúcsáról merre vezet az út?

Kétarcú január

1962 nyarán Athénba érkezik a karizmatikus Chester és vonzó felesége Colette. Itt találkoznak egy görögül beszélő amerikaival. A kialakuló szerelmi háromszög háborút indít el a két férfi között.

A nagy nap

A rég elvált Don és Ellie Griffin kénytelen eljátszani a boldog párt nevelt fiuk, Alejandro kedvéért. Don lobbanékony párja mindezt nem tűri szótlanul.

Heti mozipremierek Összes premier

 • 6,9 a Richter-skálán
  Tony a középkorú színész feleségével, Kitty-vel éli leginkább unalmasnak mondható hétköznapjait, amit legfeljebb Tony földrengésektől való irracionális félelme dob fel.
  Időpontok
 • Álom hava
  1690 Álom havában /december/ pár rongyos ember vánszorog a síkságon. A török fogságból szabadult három figura rég vesztett otthonát és helyét keresné.
  Időpontok
 • Bye Bye Man - A Rettegés Neve
  Három diák beköltözik egy ódon házba. Majd miután szeánszot tartanak, elszabadul a pokol: betegség, hallucinációk, és végül halál. A fiatalok felveszik a harcot a túlvilági ellenséggel.
  Időpontok
 • Elveszve Párizsban
  Fiona levelet kap párizsi nénikéjétől, hogy ha nem segít, félő, hogy otthonba viszik. Fiona a francia fővárosba utazik hát, ahol egyhamar elveszíti a holmiját, ráadásul a nénikéjét sem találja sehol.
  Időpontok
 • A kör
  Mae megkapja álmai állását a Szilícium-völgy egyik legnagyobb tech-óriáscégénél. A cég vezetője megkeresi azzal az ötlettel, hogy SeeChange nevű kameráját használva élje életét a nyilvánosság előtt.
  Időpontok

Kulturális ajánló

Dada Cabaret

Átrium Film-Színház - április 30., 15:00
Színház és zene kivételesen izgalmas egyvelege, Matei Visniec látomásos abszurdja keveredik a barokk falzettek, a mozgalmi dalok, a német kabarék, a francia sanzonok, az orfeumok és varieték világával.

Felhőmesék- Korhatár nélkül

Budapest, Műcsarnok - április 30., 10:30
Tóth Krisztina új mesekönyvének művészeti foglalkozással egybekötött, interaktív bemutatója a Műcsarnokban.

Bűvös óceán - Titkos tengeri küldetés

Magyar Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár - április 30-ig látogatható
A látványos kiállításba lépve a látogatók egy képzeletbeli tengeri tájra érkeznek, ahol bátorságukat és ügyességüket próbára téve titkos küldetés részesei lehetnek.

Blog.hu

A köznapok bűnei

A Hóhérok Gothár Péter rendezésében az előadás kérlelhetetlen tárgyszerűségével tűnik ki.

Teszt: Kiderült, hogy az eperszörpökben nincs is eper

A műeper íz egy igazán kényes téma, az ipari előállítás során könnyen mellékvágányra lehet futni vele. Pedig az eper finom. Mármint az igazi. Épp ezért úgy döntöttünk, megnézzük, milyenek a boltokban fellelhető eperszörpök. Az első, ami kiderült róluk, hogy az epret csak hírből ismerik.