TV-csatornák

Haverok fosbarnában! - Bukós szakasz kritika

A kaliforniai autópályarendőrség legjobbjai csinálnak magukból majmot percenként egy félig fergeteges, félig gagyi és szerencsére magát egy percre sem komolyan vevő vígjátékban.

10 videoklip, amiben filmsztárok játszanak

Nem csak Christopher Walken vitt már el a hátán egy videoklipet, sőt! Kihagytuk a Fatboy Slim-klipet, de cserébe összegyűjtöttünk tíz olyan jóféle videót, amihez filmszínészek adták arcukat és egyéb testrészeiket. A teljesség igénye nélkül.

Hétvégénk Will Ferrell-lel

Kedvenc bamba képű, nagydarab komikusunk jól belehúz a hétvégére és idétlenebbnél idétlenebb vígjátékokban marhul, pedig őt komolynak is szeretjük.

Hollywood és a szerencse? Itt mindenki mindenkinek a rokona!

Talán nem is gondolná, milyen sok hollywoodi híresség gyereke lett maga is híres. Hogy a tehetség vagy a kapcsolatok, az sokszor sose derül ki, mindenesetre összeszedtünk pár ismert és kevésbé ismert családot, akik szeretik a kamerát és a kamera is szereti őket.

Lesz jó meccs a hétvégén?

Szombaton Portugália-Magyarország Vb-selejtező. Vasárnap indul a Forma-1, de lesz magyar hoki és amerikai foci is.

Gyerekprogramok hétvégére

A PIM Tavaszi Pagonyfesztje, Hajós András Zenehajója, valamint A szépség és a szörnyeteg régi és új változata is vár benneteket.

Gyerekműsorok hétvégére

Lesznek klasszikus rajzfilmek, mint Az erdő kapitánya és jópofa családi mozik, mint az Éjszaka a múzeumban.

Minden, ami mozi

Minden, ami tv

George Clooney Amerikából jött

A világ legsármosabb színésze amerikai, így logikus, hogy ő lett Az amerikai című művészkrimi főszereplője, aki egy festői olasz faluban húzza meg magát két bérgyilkosság között.

Holnap

Egyes szakértők szerint az emberiség egy része még a 21. század vége előtt kipusztulhat. Cyril Dion és Mélanie Laurent tíz országban vizsgálódott, hogy kitalálják, mi vezethet a katasztrófához.

Shaka Zulu - Az erőd

1827-ben Katherine Farewell Afrikába hajózik apja felkutatására, aki eltűnt a zuluk földjén. A hajóút során Katherine beleszeret a kapitányba, Mungóba. Rá kell döbbennie, hogy rabszolgákat szállít.

Heti mozipremierek Összes premier

 • Bukós szakasz
  A sztrádarendőrség két leggyorsabb, legtöbbet dumáló, legbalhésabb motoros zsaruja mindig először érkezik a helyszínre, hogy szükség szerint bevesse magát: szereljen, szeressen, üldözzön és nyomozzon.
  Időpontok
 • Élet
  Egy űrhajóscsapat a Mars-kutatás eddigi legnagyobb áttörését éri el: élet jeleire találnak a vörös bolygón. De a siker megrészegíti és felelőtlenné teszi őket.
  Időpontok
 • A nagy napom
  A nagy napom egy gyerekekről szóló kalandfilm, amely tiszteleg a gyermekek kitartása és elkötelezettsége előtt, miközben felhívja a figyelmet az oktatás, a tanulásba fektetett energia fontosságára is.
  Időpontok
 • Stefan Zweig - Búcsú Európától
  A film egy menekült története - egy hajdani menekülté, aki ma a világ egyik legtöbbet olvasott németnyelvű írója.
  Időpontok
 • A szépség és a szörnyeteg
  A szépség és a szörnyeteg Belle varázslatos utazásának története; az eszes, gyönyörű és független ifjú hölgyet kastélyába zárja egy szörnyeteg.
  Időpontok

Blog.hu

Kulturális ajánló

La Mancha lovagja

Miguel de Cervantest az egyház ellen irányuló gondolatai miatt börtönbe zárják, ahol cellatársai elkobozzák kéziratát, a Don Quijote című darabot. Az író a rögtönzött bíróságnak védőbeszéd gyanánt előadja művét a bús képű lovag történetéről, aki megrögzötten ragaszkodik az álmaihoz és tántoríthatatlanul hisz a szerelemben… Keserédes kaland a kitartásról a fantázia és a valóság határán.

Tudósok

Eger, Vén Bagoly kultúrkocsma, 20:00
A brutális, felszabadító, nevettető és zavarba ejtő, dadaista és szexi koncertjeiről híres Tudósok ismét Egerben!

Bukta Imre: Apám romantikája eladó

Godot Galéria, március 24., 17:00-től
Bukta Imre nem tesz mást, mint sétál egy faluban, megfigyel és ábrázol. A magyar vidék talán egyetlen hiteles vizuális krónikása most felhozta a saját tyúkjait a Godot Galériába.

Járja be velünk az Operettszínház új épületrészét!

Április 20-án nyitja meg kapuit a Budapesti Operettszínház új játszóhelye, amit a színház tőszomszédságában álló volt Moulin Rouge helyén alakítottak ki. A korszerű kamarajátszóhely mellett hangulatos kávézóval is gazdagodik a Nagymező utca.