TV-csatornák

a legfontosabbak

Hétvége // Tévé

Gyerekműsorok hétvégére

Ezen a hétvégén lehet majd nosztalgiázni, levetítik a Drágám, a kölykök összementek!, Az erdő kapitánya és a Flubber - A szórakozott professzor című filmeket. Lesz Demóna, Kis Vuk, Mackótestvér, Aranyhaj és Knerten is. Ha még nem láttátok, WALL-E kalandjait semmiképp se hagyjátok ki!

Hétvége // Program

Mit csináljunk a gyerekkel hétvégén?

Ezen a hétvégén hangszereket próbálhattok ki a Várkert Bazárban, Kecskeméten animációs filmszemle lesz, Orfűn gyerekbirodalom, a szentendrei Skanzenben gyerek nap, Tatán pedig a Víz, zene, virág fesztivál vár rátok! Utolsó hétvégéjéhez érkezett a Generali Gyerek Sziget, Szent Iván éjjelén pedig ismét Múzeumok éjszakája lesz!

ezeket már láttad?

Program

Feltörekvő fesztiválok TOP 5

Bemutatunk néhány fesztivált, ami családiasabb hangulata miatt ígérhet jó szórakozást, és árfekvésében is a megfizethetőbbek közé tartozik, vagy éppen ingyenes. Nézzük meg, még milyen pozitívumok szólnak mellettük!

Ingyen megtekinthetők a legjobb magyar animációs filmek

A magyar animációs szakma legfrissebb alkotásai versenyeznek éppen a 13. Kecskeméti Animációs Filmfesztiválon. Ám akik lemaradtak a két évvel ezelőtti nyertesekről, az Indafilmen megnézhetnek tízet a 2015-ös KAFF legjobb animációs rövidfilmjeiből.

Megvan a Han Solo-film új rendezője

Mint azt korábban megírtuk, egyszer csak kirúgták a Star Wars spin-off film két rendezőjét, Phil Lordot és Chris Millert. Most az is kiderült, hogy ki veszi át a helyüket: a veterán filmest, Ron Howardot érte a megtiszteltetés.

Ezt nézd a tévében!

Hétvége

Könnyedén Cameron Diazzal!

A színésznő nem kőkemény drámáiról ismert, és ezen a hétvégén sem hazudtolja meg magát, csupa könnyed vígjátékban tűnik fel a képernyőn a hétvégén, mind korai, mind kései komédiáiban.

Heti mozipremierek Összes premier

 • Élesítve
  Alice Racine, az egykori legjobb CIA kihallgató az idővel versenyt futva próbál megakadályozni egy halálos biológiai támadást London polgárai ellen.
  Időpontok
 • Transformers: Az utolsó lovag
  Az emberek és az alakváltók háborúban állnak, és Optimusz Fővezér nincs többé. Jövőnk megmentésének kulcsa a múlt titkaiba van temetve, a Transzformerek rejtélyes földi történelmébe.
  Időpontok
 • Vuk
  Vuk, a kis róka története, akinek családját az ember kiirtja, így egyedül kénytelen vándorolni egészen addig, míg Karak be nem fogadja. Mikor felcseperedik, elindul megkeresni szülei gyilkosát.
  Időpontok

Fény a redőny mögött

Új mérnök, Torday Géza érkezik a campingfelszerelések gyárának álcázott hadianyagüzembe. Felbukkanása megzavarja a viszonyokat. Az igazgató áron alul értékesíti a termékeket Nyugaton.

AMC

Időzavarban

Matt az egyik floridai kisváros rendőrfőnöke. A fekete bőrű zsaru keményen dolgozik, a munkatársai és barátai tisztelik, a városka közössége szereti. Banyan Keyt valósággal sokkolja a brutális, kettős emberölés híre, melynek egyik áldozata a seriff szeretője.

Mozi+

Fűrész II.

Jigsaw, a sorozatgyilkos ismét lecsapott. Ezúttal nyolc fiatalt csalt kelepcébe egy régi óvóhelyen. Ebből a csapdákkal teli helyről kellene megtalálniuk a kijáratot, még mielőtt a lassan beáramló mérgező gáz végezne velük.

Programok, amiket ne hagyj ki!

Tudósok

Budapest, Ellátóház - június 24., 20.00
A nyár legfeketébb, legőrültebb, legzajosabb, legszenvedélyesebb és legvidámabb klubkoncertjén a Tudósok felkészíti a lakosságot a nyár, a szerelem és a tudatmódisító szerek által képviselt megannyi lappangó veszélyre azon olyan lambériaorgián, ahol mindenki megtanul majd saját-néma kacagás-eszperantóul, amire aztán késő őszig nem lesz több alkalom.

Mesterhármas

Budapest, Rózsavölgyi Szalon - június 24., 19.00
Jeanne és Maxime jó pár évnyi boldog házasság után úgy döntenek, hogy bevallanak egymásnak néhány félrelépést. Ez azonban gyötrő kételyekhez, kínzó vádaskodáshoz és elviselhetetlen féltékenykedéshez vezet. Nincsen hazugság következmény nélkül, nincsen igazság veszély nélkül.

ketrec

Star Trek Continues

A Star Trek Continues című rajongói websorozat készítői elképesztően látványosan hozva az eredeti sorozat '60-as évekbeli hangulatát.

JÁTÉK

Nyerjen jegyet Alföldi Róbert új rendezésére!

június 28-án indul a 10. Armel Opera Festival az amerikai popsztár, Rufus Wainwright: Prima Donna című operájának magyarországi bemutatójával, Alföldi Róbert rendezésében. Játsszon a Fidelióval és legyen ott az előadáson!

Kapolcs képekben

Tíz nap egy békés völgyben valahol vidéken, ahol egyszerre élheti ki a vakációzó gyermeki énjét és a komoly vagy komolytalan kultúrafogyasztási igényét. Mutatjuk, mire számítson, aki július 21. és 30. között a Kapolcs-Taliándörögd-Virántpetend háromszögbe vetődik. Galéria!

Ez az évtized hazai régészeti felfedezése!

Bronzkori arany lábvértre bukkant Szeged határában egy férfi. A lábvért újabb töredékeit már a szegedi Móra Ferenc Múzeum régészei találták meg. Magyarország területén korábban még soha nem fedeztek fel ilyet a szakemberek.