TV-csatornák

A LEGFONTOSABBAK

Heti mozipremierek Összes premier

 • Egy kupac kufli
  Se nem kifli, se nem kukac, simán kufli! Így jellemezhetnénk legegyszerűbben a hét aranyos jelenséget, akik ennek a rajzfilmsorozatnak a szereplői.
  Időpontok
 • Az ígéret
  Az ígéret megtörtént eseményeket feldolgozó, nagyszabású történelmi film, amely az Ottomán birodalom végnapjai idején játszódik. Itt alakul ki egy szerelmi háromszög egy fiatal...
  Időpontok
 • K.O.
  A sármos Antoine (Laurent Lafitte - Elle, Apu vagy anyu?) egy médiabirodalom fejeként nem ismer félelmet. A munkájában és magánéletében is kegyetlenül elnyomja és kihasználja a...
  Időpontok
 • A mogyoró-meló 2.
  Újra a mogyi a tét! Grimbusz, Bizsu és a csapat összes tagja visszatér! Az éhes banda ezúttal sem tétlenkedik, miután felrobbant a mogyi-bolt, újabb rágcsálni való után kell nézniük.
  Időpontok
 • RAID - A törvény nemében
  Egy nő a nemzet legkiválóbb fegyveres egységében? Miért ne? Bár Johanna nem az a kimondott rendőr alkat, de édesapja befolyásának hála felveszik Őt a kiképzésre, ahol a fiatal lány...
  Időpontok
filmcafe

Hét élet

Gabriele Muccino felkavaró történetében Ben Thomas (Will Smith) úgy akar megszabadulni az őt nyomasztó titoktól, hogy teljesen megváltoztatja hét idegen ember életét.

duna tv

Meteo

Eckermann (Kistamás László), azaz Felhőcske a Meteorológiai Intézetben dolgozik. Az intézeti számítógépen kidolgozza a tuti nyerés szisztémáját, de váratlanul meghal. Monory Mész András filmje.

Super tv2

Állj, határ!

Charlie Smith (Jack Nicholson) újoncként kerül a mexikói határállomásra. Az ott állomásozó őröknek sok gondot okoznak az illegális bevándorlók, akik a nyomor elől menekülnek az Egyesült Államokba.

Programok, amiket ne hagyj ki

SZIN - Szegedi Ifjúsági Napok

Szeged, augusztus 23-26.
A napfény városában már szerdán indul a buli, ahol a post-hardcore Enter Shikari állati energiáival durrantja be a Borsodi Nagyszínpadot dubstep, trance és drum and bass ütemekkel átitatott dalaikkal. A hazai szakma színe-java is "felvonul" a Tisza-parton, a folyamatos táncról olyan előadók gondoskodnak, mint a Halott Pénz, a Wellhello, a Blahalouisiana, a helyi kötődésű Honeybeast, az idén 10 éves Budapest Bár, a Csík zenekar a Kürtős Tanáccsal kiegészülve, a Brains, a Vad Fruttik, a 30Y, a Tankcsapda és a Random Trip is.

Amon Amarth, vendég: Sear Bliss

Barba Negra Track, 18:00
Tavalyi nagysikerű Barba Negra-s koncertjük után augusztusban visszatér az Amon Amarth. A legutóbbi lemez, a Jomsviking dalait ezúttal a Barba Negra Track színpadán prezentálja majd a svéd viking metal banda, ráadásul teljes headliner programmal és a legnagyobb fesztiválokon megszokott látványos show-val és díszlettel készülnek a hazai rajongóknak.

A csúnya lány

Csillebérci Szabadtéri Színház, 20:00
Dr. Kornidesz Tamás válóperes ügyvéd, aki imádja a nőket, a házasság köteléke elől viszont kényszeresen menekül. Munkáját komolyan veszi, így kizárólagosan csúnya lányokat foglalkoztat titkárnőként, nehogy elcsábuljon. Így ismerhetjük meg a „csúnya lány” álarca mögé bújó Fóthy Éva kisasszonyt. Nem marad el a már olyan jól ismert Kabos-féle humor sem, amiket Mikó István színez tovább Bogdán Artúr, a megcsalt ügyfél szerepében.

ketrec