TV-csatornák

A legelborultabb filmes elméletek

Időutazó a Titanicban, Pán Péter valójában a halál, megdöbbentő rokonsági kapcsolatok a Disney-rajzfilmekben - hajmeresztő értelmezések, és még működnek is!

Mit hoz a május a moziba?

Kárpótolhat minket a tavasz vége a pocsék áprilisért? Egész biztosan, hiszen jön a Galaxis őrzői második része, Ridley Scott új Alien filmje, Guy Ritchie Artúr királya, az új Karib-tenger kalózai, és még Pedro Aldomovar is visszatér!

Tavalyi sajtot eszem! - A kör kritika

Mire jó az internet? Kényelemre, a szabadság megőrzésére, mások megfigyelésére vagy saját hülyeségünk reklámozására? Ezt a kérdést teszi fel a film, majd elfelejt rá választ adni.

Ki ne mondd a címet! - Bye Bye Man kritika

Adott négy fiatal, tök ismeretlen, bármikor beáldozható színész és a horrorfilm történetének legkevésbé ijesztő nevű rémsége, és az ilyenkor kötelező kísértetház.

Gyerekműsorok hétvégére

Rengeteg animációs és ifjúsági film vár benneteket a hétvégén. Folytatódik a Házibuli, lesz Tom és Jerry, Kacsamesék és Scooby-Doo is.

Julia Roberts legyen veletek!

Egykor Hollywood első számú üdvöskéje és legjobban fizetett színésznője volt, mosolyáról mesélt mindenki, ma kevesebbet és máshogy látjuk. De erre való a tévé, visszahozni a szebb napokat.

Minden, ami mozi

Minden, ami tv

Otthontérkép

Kíváncsi vagy, mire kell figyelni lakáseladáskor és lakásvásárláskor? Érdekel a CSOK? Hasznos tippek és trükkök az Otthontérkép műsorában.

Ölni kíméletesen

Jackie Cogan, a maffia profi behajtóembere egy nagy összegben játszott illegális pókerverseny eltűnt nyereményének nyomába ered.

Torta

Mr. X., a sikeres londoni drogdíler visszavonulni készül, de még megkérik egy utolsó szívességre. Két millió font értékű Ecstasy szállítmányt kell eladnia.

Heti mozipremierek Összes premier

 • 6,9 a Richter-skálán
  Tony a középkorú színész feleségével, Kitty-vel éli leginkább unalmasnak mondható hétköznapjait, amit legfeljebb Tony földrengésektől való irracionális félelme dob fel.
  Időpontok
 • Álom hava
  1690 Álom havában /december/ pár rongyos ember vánszorog a síkságon. A török fogságból szabadult három figura rég vesztett otthonát és helyét keresné.
  Időpontok
 • Bye Bye Man - A Rettegés Neve
  Három diák beköltözik egy ódon házba. Majd miután szeánszot tartanak, elszabadul a pokol: betegség, hallucinációk, és végül halál. A fiatalok felveszik a harcot a túlvilági ellenséggel.
  Időpontok
 • Elveszve Párizsban
  Fiona levelet kap párizsi nénikéjétől, hogy ha nem segít, félő, hogy otthonba viszik. Fiona a francia fővárosba utazik hát, ahol egyhamar elveszíti a holmiját, ráadásul a nénikéjét sem találja sehol.
  Időpontok
 • A kör
  Mae megkapja álmai állását a Szilícium-völgy egyik legnagyobb tech-óriáscégénél. A cég vezetője megkeresi azzal az ötlettel, hogy SeeChange nevű kameráját használva élje életét a nyilvánosság előtt.
  Időpontok

Kulturális ajánló

Menekülj okosan! MigrAction

Budapest, Jurányi Ház - április 29., 19.30
Rezai Dariush fiatal afgán menekült egyedül maradt a háborús övezetben, ezért hozzácsapódik a játékosok közösségéhez - velük menekül, de mégsem teljes jogú tagja a csapatnak. Vajon ér-e annyit az ő élete is, mint a többieké?

A fajok eredete

Budapest, Szkéné - április 29., 17.00 és 20.00
Darwin azonos című művéből kiindulva egy olyan formai kísérletre vállalkozik a Nézőművészeti csapata, amely ötvözni próbálja a tudományos ismeretterjesztést a költészettel.

A38 születésnap: Firebird 2017 - Miyavi (JP)

Budapest, A38 Hajó - április 29., 19.00
Másfél év után újra Budapestre érkezik a szamuráj gitáros, Miyavi ezúttal Firebird című legújabb lemezét mutatja be a hazai közönségnek.

Blog.hu

A köznapok bűnei

A Hóhérok Gothár Péter rendezésében az előadás kérlelhetetlen tárgyszerűségével tűnik ki.

Teszt: Kiderült, hogy az eperszörpökben nincs is eper

A műeper íz egy igazán kényes téma, az ipari előállítás során könnyen mellékvágányra lehet futni vele. Pedig az eper finom. Mármint az igazi. Épp ezért úgy döntöttünk, megnézzük, milyenek a boltokban fellelhető eperszörpök. Az első, ami kiderült róluk, hogy az epret csak hírből ismerik.