TV-csatornák

a legfontosabbak

Meglepő tények a trailerekről

Hogy lesznek a trailerek? Kik csinálják őket? És hogyan fordulhat elő az, hogy olyan képkocka is bekerül a trailerbe, aminek híre-hamva sincs a mozifilmben? Ezekre a kérdésekre próbáltunk választ találni.

Hétvége // Tévé

Gyerekműsorok hétvégére

Ezen a hétvégén lehet majd nosztalgiázni, levetítik a Drágám, a kölykök összementek!, Az erdő kapitánya és a Flubber - A szórakozott professzor című filmeket. Lesz Demóna, Kis Vuk, Mackótestvér, Aranyhaj és Knerten is. Ha még nem láttátok, WALL-E kalandjait semmiképp se hagyjátok ki!

Amit Vukról tudni illik!

1981-ben mutatták be a valaha készült legnépszerűbb magyar rajzfilmet, amelyet most digitálisan felújítva újra vetítenek, ami remek alkalom arra, hogy megemlékezzünk Dargay Atilla örökbecsű klasszikusáról.

ezeket már láttad?

Program

Feltörekvő fesztiválok TOP 5

Bemutatunk néhány fesztivált, ami családiasabb hangulata miatt ígérhet jó szórakozást, és árfekvésében is a megfizethetőbbek közé tartozik, vagy éppen ingyenes. Nézzük meg, még milyen pozitívumok szólnak mellettük!

Ingyen megtekinthetők a legjobb magyar animációs filmek

A magyar animációs szakma legfrissebb alkotásai versenyeznek éppen a 13. Kecskeméti Animációs Filmfesztiválon. Ám akik lemaradtak a két évvel ezelőtti nyertesekről, az Indafilmen megnézhetnek tízet a 2015-ös KAFF legjobb animációs rövidfilmjeiből.

Megvan a Han Solo-film új rendezője

Mint azt korábban megírtuk, egyszer csak kirúgták a Star Wars spin-off film két rendezőjét, Phil Lordot és Chris Millert. Most az is kiderült, hogy ki veszi át a helyüket: a veterán filmest, Ron Howardot érte a megtiszteltetés.

Ezt nézd a tévében!

Heti mozipremierek Összes premier

 • Élesítve
  Alice Racine, az egykori legjobb CIA kihallgató az idővel versenyt futva próbál megakadályozni egy halálos biológiai támadást London polgárai ellen.
  Időpontok
 • Transformers: Az utolsó lovag
  Az emberek és az alakváltók háborúban állnak, és Optimusz Fővezér nincs többé. Jövőnk megmentésének kulcsa a múlt titkaiba van temetve, a Transzformerek rejtélyes földi történelmébe.
  Időpontok
 • Vuk
  Vuk, a kis róka története, akinek családját az ember kiirtja, így egyedül kénytelen vándorolni egészen addig, míg Karak be nem fogadja. Mikor felcseperedik, elindul megkeresni szülei gyilkosát.
  Időpontok
VIASAT3

Mr. Bean nyaral

Miután elege lett a siralmas, nyirkos londoni időjárásból, Mr. Bean becsomagol a bőröndjébe, magához veszi kameráját és útnak indul Cannes-ba egy kis tengerparti napfény reményében. Ám nem ő lenne Mr. Bean, ha a vakáció simán menne.

TV2

Üvegtigris 2.

Ha minden jól megy, a dolgok gyakran rosszra fordulnak. Az Üvegtigrisnél akkor is rosszra fordulnak, ha előtte se ment jól. Lalit, a büfést és simlis, fél-bűnöző vagy csak félkegyelmű barátait komoly veszély fenyegeti. Érzik, hogy itt az idő, cselekedniük kell!

AMC

A bárányok hallgatnak

Dr. Hannibal "Kannibál" Lecter az egyik legveszedelmesebb pszichopata gyilkos. Évek óta szigorúan őrzött börtönben ül, de az FBI-nak most a segítségére van szüksége. Valaki ugyanis a módszereit utánozza, és remélik, hogy az őrült orvos segítségükre tud lenni.

Programok, amiket ne hagyj ki!

Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál

Budapest, Vajdahunyadvár, Károlyi udvar - július 3. - augusztus 17.
A több mint negyed évszázados hagyományra visszatekintő koncertsorozat idén is kiváló kulturális élményt és egyben remek turisztikai programot is kínál a FINA Vizes Világbajnokság kísérőprogramjaként. A szimfonikus zenekarok mellett idén a Sabbathsong Klezmer Band, a Semmelweis Kórus és hagyományosan a Budapest Bár valamint a Magyar Örökség és Hungarikum díjas 100 Tagú Cigányzenekar teszi még izgalmasabbá a nyári éjszakákat a Városligetben.

Terror

Budapest, Kamra - június 25., 19.00
A Lufthansa Berlin és München között közlekedő utasszállítóját eltéríti és egy teltházas stadion felé kormányozza egy terrorista. Lars Koch vadászpilótának döntenie kell: lelője-e a repülőgépet a fedélzetén 164 emberrel, hogy megmentse a stadionbeli hetvenezret? Döntéséről néhány héttel később a bíróságon ad számot.

ketrec

Star Trek Continues

A Star Trek Continues című rajongói websorozat készítői elképesztően látványosan hozva az eredeti sorozat '60-as évekbeli hangulatát.

JÁTÉK

Nyerjen jegyet Alföldi Róbert új rendezésére!

június 28-án indul a 10. Armel Opera Festival az amerikai popsztár, Rufus Wainwright: Prima Donna című operájának magyarországi bemutatójával, Alföldi Róbert rendezésében. Játsszon a Fidelióval és legyen ott az előadáson!

Kapolcs képekben

Tíz nap egy békés völgyben valahol vidéken, ahol egyszerre élheti ki a vakációzó gyermeki énjét és a komoly vagy komolytalan kultúrafogyasztási igényét. Mutatjuk, mire számítson, aki július 21. és 30. között a Kapolcs-Taliándörögd-Virántpetend háromszögbe vetődik. Galéria!

Ez az évtized hazai régészeti felfedezése!

Bronzkori arany lábvértre bukkant Szeged határában egy férfi. A lábvért újabb töredékeit már a szegedi Móra Ferenc Múzeum régészei találták meg. Magyarország területén korábban még soha nem fedeztek fel ilyet a szakemberek.