TV-csatornák

Íme az Egy makulátlan elme forgatási érdekességei

Például egy féllábú Kate Winslettel. Egy gyönyörű film az örök (?) szerelemről. De mi van, ha mégsem örök? Végképp eltöröljük? Erre tesznek kísérletet az Egy makulátlan elme örök ragyogásában.

Minden, ami mozi

Blogból filmet?

Sok pénz és hatalmas sztárok híján nem a Bihari „Viku” Viktória blogja alapján készült Tékasztorik lesz az új Állítsátok meg Teréz anyut!, de kedves, jóravaló kis film ez!

Mit hoz a március a mozikba?

Már most megmondjuk, melyik két filmről szól a tavasz eleje, a Loganról, aminek a főhősét egyébként nem Farkasnak hívják, és jó eséllyel a új King Kong filmről, de lássuk, mit kapunk még!

Minden, ami tv

Oscar 2017

Élő közvetítés Hollywoodból, a 89. Oscar-gála vörös szőnyeges bevonulójáról, valamint az utána következő díjátadó showműsorról. Szurkoljunk együtt!

Mindenki

1991-et írunk, a 10 éves Zsófi új iskolába kerül. Az új helyen sok minden idegen és furcsa, de van remény: Zsófi bekerül az iskola híres kórusába, és összebarátkozik Lizával.

Saul fia

A náci koncentrációs táborokban a foglyokból álló Sonderkommando terelte be a megsemmisítésre ítélteket a gázkamrákba, vitte át a holttesteket a krematóriumokba, ...

Heti mozipremierek Összes premier

 • John Wick: 2. felvonás
  John Wick egykori társa, egy titokzatos nemzetközi bérgyilkos szervezet irányítását akarja megkaparintani magának, így ráveszi cimboráját, hogy ismét csatasorba álljon.
  Időpontok
 • A régi város
  Régi nő, régi barátok, régi titkok. És a feladat: túllendülni a gyászon, és talán belekezdeni egy másik életbe - amit a bátyja, a rábízott kamaszsrác apja választott számára.
  Időpontok
 • Szép álmokat!
  Massimo idilli gyerekkora egy csapásra összeomlik, mikor anyja meghal. Évekkel később sikeres újságíróként Szarajevóban tudósít a délszláv háborúból, de pánikrohamai miatt haza kell térnie.
  Időpontok
 • Tékasztorik
  Bihari Viktória "Tékasztorik" című blogja alapján készülő vígjáték/romkom, amiben Viku próbálja megtalálni élete (nagy) egyik szerelmét.
  Időpontok

Blog.hu

Retró búvárfelszerelések napja

Csillaghegyi strand
A 20. századi búvártörténelem kincseit bemutató interaktív kiállítással és merüléssel várja az érdeklődőket vasárnap a Csillaghegyi Strandon az idei Retró Búvárfelszerelések napja. Az idei Retró Búvárfelszerelések Napjának egyik legkülönlegesebb darabja egy 1920-as évekből származó rézsisak, amelyet még az II. világháború után berobbantott Duna-hidak helyreállításánál is használtak. Egy másik bemutatásra kerülő ritkaság Farkas Ferenc 1959-ben gyártott első magyar légzőautomatája, az "Úttörő", amelynek egy működőképes darabját vízbe is vihetik a vállalkozó szelleműek.

Család ellen nincs orvosság

Kecskemét, Katona József Színház 15:00
A Páratlan páros 1-2. szerzője, Ray Cooney újabb fergeteges komédiája, melynek főhőse életének egyik legfontosabb momentuma előtt állva gyanútlanul, mit sem sejtva apa lesz. De mit szól ehhez a feleség?

Mystery Gang

Várkert Bazár, 17:00
Jótékony hatású fánkevés - Farsang a Várkert Bazárban a Mystery Gang-gal.

„Nem a nyomort akarjuk látványossággá tenni”

Mit szólna, ha a nyaralásból hazatérve egy idegen család lakna az otthonában? Vagy a főbérlője hetente emelné a lakbért? A Kassák Múzeum kiállítása végigtekinti, mit tettek a lakhatási kérdések megoldásáért az elmúlt bő száz évben