TV-csatornák

HÉTVÉGE

24 gyerekprogram az ünnepi hétvégére

Ezen a hétvégén a Szamárfül Családi Fesztivál, a Skanzen Cifra hétvégéje és a Koronázási Ünnepi Játékok várnak benneteket. A Budai várban Mesterségek ünnepe, Vértesszőlősön Samu-nap, a Mom-ban pedig Kenyérlelke fesztivál lesz.

Egy kis Brad Pitt senkinek sem árt

Görög félistenként, a vadon kiszámíthatatlan gyermekeként és az ENSZ zombiszakértőjeként tűnik fel a képernyőn Hollywood már deresedő szépfiúja, aki még mindig a legnagyobb sztárok közé tartozik.

Heti mozipremierek Összes premier

 • Egy kupac kufli
  Se nem kifli, se nem kukac, simán kufli! Így jellemezhetnénk legegyszerűbben a hét aranyos jelenséget, akik ennek a rajzfilmsorozatnak a szereplői.
  Időpontok
 • Az ígéret
  Az ígéret megtörtént eseményeket feldolgozó, nagyszabású történelmi film, amely az Ottomán birodalom végnapjai idején játszódik. Itt alakul ki egy szerelmi háromszög egy fiatal...
  Időpontok
 • K.O.
  A sármos Antoine (Laurent Lafitte - Elle, Apu vagy anyu?) egy médiabirodalom fejeként nem ismer félelmet. A munkájában és magánéletében is kegyetlenül elnyomja és kihasználja a...
  Időpontok
 • A mogyoró-meló 2.
  Újra a mogyi a tét! Grimbusz, Bizsu és a csapat összes tagja visszatér! Az éhes banda ezúttal sem tétlenkedik, miután felrobbant a mogyi-bolt, újabb rágcsálni való után kell nézniük.
  Időpontok
 • RAID - A törvény nemében
  Egy nő a nemzet legkiválóbb fegyveres egységében? Miért ne? Bár Johanna nem az a kimondott rendőr alkat, de édesapja befolyásának hála felveszik Őt a kiképzésre, ahol a fiatal lány...
  Időpontok
VIASAT3

Anyád napja

Charlotte (Jennifer Lopez) végre megtalálta álmai férfiját. Vele együtt viszont megkapta rémálmai anyósát, Violát (Jane Fonda) is, aki a televízió primadonnája volt míg a közelmúltban ki nem rúgták.

Filmcafe

Eladó a családom

A Jones házaspár az amerikai középosztály szimbóluma: sikeres pár, jól fizető munka, két kamasz gyerek, kertvárosi otthon. A divatdiktátor Kate egyszerre dekoratív, szexi és lenyűgöző.

Extrém víziparkok

Kapaszkodj erősen a bőröndödbe, mert az Extrém aquaparkok adása egy adrenalin-bő utazásra visz a legvadabb, a csúcson is túli, a legizgalmasabb aquaparkokba világszerte.

Programok, amiket ne hagyj ki

Kenyérlelke Fesztivál

Budapest, MOM Kulturális központ - augusztus 20., 9.00 - 22.00
Augusztus 20-án ismét Kenyérlelke Fesztivál és verseny az igazi kovászos kenyér szerelmeseinek! Az egész napos ingyenes családi napon megismerheted a legmenőbb pékségeket: Pipacs, Pékműhely, Jacques Liszt, Marmorstein, Panificio il basilico, Artizán, és az otthonsütők kenyereit és péksüteményeit is megkóstolhatod. Ezúttal a MOM Kulturális központ kertjében lesz a buli. Lehet gyerekkel jönni, mert hatalmas játszótér van, és lesznek artisták, lufihajtógatók, gólyalábasok! Az év legnagyobb szénhidrát buliján a kenyerek mellé idén az Anyukám mondta! (Encs), a Beszálló, a Leo főz és a Bortársaság, a Balkezes sörfőzde és a Superjuice készül italokkal. És szuper koncertek ingyen, délelőtt : Creme de la Pop, Broders, délután: Lakatos Mónika Folk trió, Couple, BESH O DROM. Gyertek, ízekben, programokban és kenyérben nagyon erős lesz!

Ingyenes

Szamárfül Családi Fesztivál

Pécs, Zsolnay Kulturális Negyed - augusztus 18-20.

A Zsolnay Kulturális Negyed immár a hatodik nyarat zárja ingyenes családi fesztiváljával. Pécs kulturális városrésze óriási játszóházzá változik: kreatív- és sportfoglalkozások, zenés, bábos, színházi előadások, szuper gyerekkoncertek várnak Sanyi csacsi barátaira. Fellép többek között Palya Bea, a Kolompos együttes, a Simply English, Bíró Eszter, valamint Bognár Szilvi és Zenekara.

Köztársaság

Zsámbéki Színház, augusztus 19., 20.00

Hogyan lép valaki a zsarnokság útjára? Milyen motivációi vannak egy rettegett uralkodónak? És végül, milyen köztársaság lesz az övé? Ezekre a kérdésekre fókuszál Szálinger Balázs Köztársaság című drámája, amelyet Horváth Illés állított színpadra Sediánszky Nóra dramaturg segítségével, Gáspár Tibor, Takács Géza, Nagy Mari és Pál András főszereplésével.

ketrec

Robot vezényel Verdit

Egy humanoid robot debütál karmesterként szeptemberben egy toszkánai zenekar élén, amely Andrea Bocelli sztártenor közreműködésével Verdi műveit játssza majd.