TV-csatornák

a legfontosabbak

Kritika

Aranyos, de bealudtam rajta – Gru 3

A Minyonokkal együtt inkább már a negyedik rész hoz ugyan pár kellemes és vicces fordulatot, de sokszor ül le a sztori, az eredetisége kezd is megkopni, a kicsi sárga végbélkúpok pedig már idegesítőek.

ezeket már láttad?

20 érdekesség a 20 éves Harry Potterről

Veszettül öregszünk: 20 éve jelent meg a Harry Potter és a bölcsek köve. Összeszedtünk néhány kevésbé ismert érdekességet a sorozatról, a regényekről és a filmekről egyaránt.

Ezt nézd a tévében!

Heti mozipremierek Összes premier

 • Élesítve
  Alice Racine, az egykori legjobb CIA kihallgató az idővel versenyt futva próbál megakadályozni egy halálos biológiai támadást London polgárai ellen.
  Időpontok
 • Transformers: Az utolsó lovag
  Az emberek és az alakváltók háborúban állnak, és Optimusz Fővezér nincs többé. Jövőnk megmentésének kulcsa a múlt titkaiba van temetve, a Transzformerek rejtélyes földi történelmébe.
  Időpontok
 • Vuk
  Vuk, a kis róka története, akinek családját az ember kiirtja, így egyedül kénytelen vándorolni egészen addig, míg Karak be nem fogadja. Mikor felcseperedik, elindul megkeresni szülei gyilkosát.
  Időpontok
Cinemax2

Ernelláék Farkaséknál

Eszter nővére, Ernella családjával egy év után hazatér Skóciából, és Eszterék kénytelenek őket befogadni. A kényszerű együttlét szembesíti a családtagokat egymással. Hajdu Szabolcs filmje.

Viasat3

Rossz pénz

Richard Gaddis a "vén szélhámos" szárnyai alá vesz egy zöldfülűt, hogy együtt kopasszák meg, akit csak lehet. Az igazi cél azonban a Kilenc királynő nevű bélyegsorozat elpasszolása.

duna Tv

A Guardista

Boyle őrmester az égvilágon semmilyen érdeklődést nem mutat az orra előtt működő kokaincsempész-hálózat iránt. Még az USA-ból érkező FBI-ügynök sem képes kizökkenteni apátiájából.

Programok, amiket ne hagyj ki!

Best of Művész

Budapest, Művész Mozi, június 28. szerda
Június 28-án különleges "best of" programmal búcsúzik közönségétől a fővárosi Művész mozi. A bezárás csak átmeneti, a nyáron ugyanis légtechnikai felújítási munkálatokat végeznek a vetítőtermekben. A tervezett újranyitás: 2017. szeptember 1. Június 28-án tehát a hagyományos műsorrendi vetítések helyett azok a filmek kapnak helyet a programban, amelyek az elmúlt néhány évben a legnépszerűbbek voltak a Művész látogatói körében.

Echoes - A finn építészet és formatervetés 100 éve

Budapest, FUGA, június 29-július 17.
A kiállítás nyolc témán keresztül mutatja be a finn építészetet és iparművészetet. Ezek: Csend, Fény és árnyék, Egyenlőség, Fejlődés, Emberalkotta, Tájkép, Hagyomány és Közösség. A kiállítás több mint száz tárgyat, illetve épületet mutat be Finnország függetlenségének minden egyes évtizedéből.

Amphitryon

Budapest, Aquincumi Múzeum, június 28. szerda, 19:30
Amphytrion, a thébai hadvezér és felesége, Alkméné fülig szerelmesek egymásba. De mi történik, ha a háborúból hazatérő férjet azzal fogadja párás tekintetű asszonya, hogy az elmúlt éjszaka volt élete legcsodálatosabb együttléte - Amphytrionnal. Hogy kivel?

ketrec

Mi a fene az az opusz 69?

Biztos ön is találkozott már azzal a furcsa számmal a zeneművek címe után: ez az opusz szám. De mi ez? És miért van rá szükség?

Magyar rajzfilmeket díjaztak Kecskeméten

A 13. Kecskeméti Animációs Filmfesztivál nagydíját Wunder Judit Kötelék című rövidfilmje kapta, Bucsi Réka LOVE című alkotása pedig a legjobb rövidfilm kategóriában nyert. A 10. Európai Animációs Játékfilm és Tv-film Fesztivál legjobb egészestés animációja A vörös teknős lett. A közönségdíjat az Életem Cukkiniként vihette haza.