TV-csatornák

a legfontosabbak

Tv a családdal / Hétvége

Gyerekműsorok hétvégére

Hétvégén gyereknap lesz, sok izgalmas, szabadtéri programmal. Ha mégis inkább otthon maradnátok, és tévéznétek, akkor ezeket a családi filmeket ajánljuk!

Program / Hétvége

Ingyenes gyereknapi programok

Rengeteg izgalmas és ingyenes program vár benneteket a hétvégén. Összegyűjtöttünk 10 budapesti és 5 Budapesten kívüli rendezvényt, ahova érdemes ellátogatnotok gyereknapon.

9 dolog, amit nem tudtál Chaplinről

Nem is ez volt a neve, ki tudja, mikor és hol született, vagy azt, hogy miért szerette annyira a fiatal lányokat? Chaplin újraforgalmazott nagy klasszikusa, a Modern idők kapcsán pár érdekességet szedtünk elő.

ezeket már láttad?

Ezt nézd a tévében!

Betépve - Mit szívnak a színészek kokain helyett?

George Jung, a Betépve főszereplője a hetvenes években megalapította az amerikai kokainpiacot, amit a hatóságok börtönnel jutalmaztak, de a két történés között sok minden megesett, erről szól a film. SPOILERVESZÉLY!

Heti mozipremierek Összes premier

 • Karib-tenger kalózai: Salazar bosszúja
  A hányatott sorsú Jack kapitányt erősen megcsapja a balszerencse szele, mikor a rettentő Salazar kapitány vezette gyilkos szellemkalózok megszöknek az Ördög Háromszögéből.
  Időpontok
 • Modern idők
  Chaplin filmje a mindennapi élet elgépiesedésének szatirikus - ugyanakkor érzelmes víziója. Charlie, a kisember bekerül a modernkori pokolba, azaz egy gyárba.
  Időpontok
 • Sárkányvarázs
  Tímár Misi mindig is arról álmodozott, hogy egy nap olyan bátor sárkányvadász legyen, mint édesapja. Amikor megtudja, hogy egy sárkány elszabadult a varázsvilágban, Ő maga néz szembe a fenevaddal.
  Időpontok
TV2

Otthontérkép

Ízléses, modern, tágas és nyugalmat sugárzó – így lehetne jellemezni Dér Heni énekesnő lakását, amelyet részletesen bemutat az Otthontérkép. Kiderül, hogy milyen praktikus szekrénybirodalmat épített a lakáson kívül a cipőknek, kalapoknak és más ruháknak és azt is megtudhatjuk, hogy néha már eljátszik a gondolattal, hogy valamikor a jövőben el kell költöznie innen, ha bővül a család. Addig is élvezi a hatalmas teraszát, és világos konyháját, ahol gyakran főz kedvesének.

A tánc szenvedélye

Hector Lavoe (Marc Antony) korán kitűnt tehetségével, kristálytiszta hangjával. Ő volt, aki elindította a salsa-mozgalmat. Karrierje az Egyesült Államokban teljesedik ki, a salsa-láz mindenkit magával ragad. Megismerkedik a gyönyörű Puchival (Jennifer Lopez), akivel szenvedélyes viszonyba keveredik.

Cinemax

Az utolsó taxi Darwinba

Rex taxisofőr a kis bányavárosban. Egész életében tartózkodott attól, hogy közel kerüljön az emberekhez. Így van ez a legjobb barátja és alkalmi szeretője, Polly esetében is. Egy nap Rex rájön, hogy nem fog sokáig élni. Nem akar senkire sem támaszkodni, főleg nem Pollyra, Így Ausztráliát átszelve Darwinba megy, ahol a törvényes az eutanázia.

PROGRAMOK, AMIKET NE HAGYJ KI!

Sam Lee and Friends

Május 27., 20.00
Volt burleszktáncos, bozótmíves túlélési technikákat oktatott, majd négy éven át a Brit-szigetek vándorénekeseinek dalait gyűjtötte és rendszerezte. A művészetpártoló kezdeményezéseiről is ismert világzene-sztár, Sam Lee és zenekara négy év után, május 27-én tér vissza a Müpába, hogy azóta megjelent - tavaly a Songlines brit világzenei szaklap díját elnyert - albuma anyagából is válogasson.

Dilettánsok, dilettánsok!

Május 27., 19.00
Hogy mi a jó vers, és mi a rossz, azt éppen olyan nehéz megmondani, mint hogy miért ízlik jobban a rántott hús a spenótnál. Ízlés dolga. A jó versnek nincs mértékegysége, mint ahogy a rossznak sincs. Egy este a magyar irodalom legrosszabb verseinek és méltán elfeledett klasszikusainak társaságában.

ketrec

A legőrültebb képregény crossoverek

Mindig izgalmas, ha egymásnak eresztenek különböző képregényhősöket, valamelyik magától értetődik, valamelyik kevésbé. Persze a népes képregényuniverzumokon belül ez teljesen megszokott, hiszen az Igazság Ligája és a Bosszúállók/Bosszú Angyalai is gyakorlatilag crossovernek tekinthetők (illetve azzal kezdődött a csapattá válásuk), de szép számmal vannak olyan találkozások is, amikre legfeljebb legmerészebb álmaidban gondoltál volna.

Öt kivéreztetett filmsorozat

Legyen független finanszírozásban készült meglepetéssiker vagy egy népszerű könyv sok millió dolláros adaptációja, ritkán képesek ellenállni az érintettek a kísértésnek, hogy egy rakás ócskábbnál ócskább folytatással szétrombolják azt, amit korábban felépítettek.

Filmtress Az 5 legjobb Alien jelenet

Most, hogy a magyarországi mozik sorra tűzik műsorukra a legújabb Alien filmet (Covenant) és végigsöpör hazánkon az "Alien-láz", jó néhányan, (legfőképp a rajongók közül) elgondolkodunk azon, hogy vajon melyek voltak az eddigi 8 epizód legjobb jelenetei. Bizony már a nyolcadik[...] Bővebben!

SZÍNHÁZ

Ötvös András otthagyja a Katonát

Az évad végén otthagyja anyaszínházát, a Katonát Ötvös András, hogy szorosabbra fűzze a szálakat az Orlai Produkciós Irodával, ahol már javában zajlanak a legújabb bemutató próbái. A színészt döntése okairól és a készülő produkcióról kérdeztük.