TV-csatornák

Tényleg minden marhaságra emlékszünk a '90-es évekből?

Tényleg! Péntek este 8000 Rapülők-rajongó kántálta Gesztiékkel együtt, hogy „felváltja a melót a szex, mint gulyáslevest a Pilóta keksz”. Ironikus időutazás egy olyan sulidiszkóba, ahol Tóth Gabiék miatt ütősebb lett a show, mint egy X-Faktor fináléban!

Éjfél utáni mesék

Néha megéri fennmaradni, vagy csak felvételre állítani a tévét, mert a legizgalmasabb filmeket gyakran éjfél után adják, mint Michael Mann lányának rendezését és két nagyon fekete vígjátékot.

Minden, ami mozi

Mit hoz a március a mozikba?

A Loganen és az új King Kongon túl is lesz élet a mozikban, igazán sűrűnek érkezik a március, remek filmekkel egymás hegyén hátán.

Minden, ami tv

Oscar 2017

Élő közvetítés Hollywoodból, a 89. Oscar-gála vörös szőnyeges bevonulójáról, valamint az utána következő díjátadó showműsorról. Szurkoljunk együtt!

Mindenki

1991-et írunk, a 10 éves Zsófi új iskolába kerül. Az új helyen sok minden idegen és furcsa, de van remény: Zsófi bekerül az iskola híres kórusába, és összebarátkozik Lizával.

Saul fia

A náci koncentrációs táborokban a foglyokból álló Sonderkommando terelte be a megsemmisítésre ítélteket a gázkamrákba, vitte át a holttesteket a krematóriumokba, ...

Heti mozipremierek Összes premier

 • John Wick: 2. felvonás
  John Wick egykori társa, egy titokzatos nemzetközi bérgyilkos szervezet irányítását akarja megkaparintani magának, így ráveszi cimboráját, hogy ismét csatasorba álljon.
  Időpontok
 • A régi város
  Régi nő, régi barátok, régi titkok. És a feladat: túllendülni a gyászon, és talán belekezdeni egy másik életbe - amit a bátyja, a rábízott kamaszsrác apja választott számára.
  Időpontok
 • Szép álmokat!
  Massimo idilli gyerekkora egy csapásra összeomlik, mikor anyja meghal. Évekkel később sikeres újságíróként Szarajevóban tudósít a délszláv háborúból, de pánikrohamai miatt haza kell térnie.
  Időpontok
 • Tékasztorik
  Bihari Viktória "Tékasztorik" című blogja alapján készülő vígjáték/romkom, amiben Viku próbálja megtalálni élete (nagy) egyik szerelmét.
  Időpontok

Blog.hu

Retró búvárfelszerelések napja

Csillaghegyi strand
A 20. századi búvártörténelem kincseit bemutató interaktív kiállítással és merüléssel várja az érdeklődőket vasárnap a Csillaghegyi Strandon az idei Retró Búvárfelszerelések napja. Az idei Retró Búvárfelszerelések Napjának egyik legkülönlegesebb darabja egy 1920-as évekből származó rézsisak, amelyet még az II. világháború után berobbantott Duna-hidak helyreállításánál is használtak. Egy másik bemutatásra kerülő ritkaság Farkas Ferenc 1959-ben gyártott első magyar légzőautomatája, az "Úttörő", amelynek egy működőképes darabját vízbe is vihetik a vállalkozó szelleműek.

Család ellen nincs orvosság

Kecskemét, Katona József Színház 15:00
A Páratlan páros 1-2. szerzője, Ray Cooney újabb fergeteges komédiája, melynek főhőse életének egyik legfontosabb momentuma előtt állva gyanútlanul, mit sem sejtva apa lesz. De mit szól ehhez a feleség?

Mystery Gang

Várkert Bazár, 17:00
Jótékony hatású fánkevés - Farsang a Várkert Bazárban a Mystery Gang-gal.

„Nem a nyomort akarjuk látványossággá tenni”

Mit szólna, ha a nyaralásból hazatérve egy idegen család lakna az otthonában? Vagy a főbérlője hetente emelné a lakbért? A Kassák Múzeum kiállítása végigtekinti, mit tettek a lakhatási kérdések megoldásáért az elmúlt bő száz évben