TV-csatornák

Filmsztárok, akik eleve gazdagnak születtek

Szeretjük azt hinni, hogy minden hollywoodi színész szegényen érkezett az Álomgyár kapujához és évekig volt pincérnő vagy kidobó, mire megkapta Élete Nagy Lehetőségét. Vannak, akik apucitól és anyucitól kapták ezt a lehetőséget.

Minden, ami mozi

A filmstúdiók eszeveszetten ütik a musicalvasat

Énekelő-táncoló filmkritikusok, a zenétől megmámorosodott rajongók. Ezeket hozta a hét Golden Globe-díjjal jutalmazott Kaliforniai álom. És még egy tucatnyi készülőben lévő előszereplős musicalt.

A legjobb skót pasi – James McAvoy

Ki az a srác, akit M. Night Shyamalan új filmjében egyszerre láthatunk hidegvérű gyilkosként, idétlen kisfiúként, elegáns hölgyként, fecsegő divatbolondként és kegyetlen bestiaként?

Minden, ami tv

Hetedik

David Fincher nagyszerű filmjét nem lehet elégszer megnézni. Nagyon komor, nagyon kemény hajsza egy őrült gyilkos után.

Heti mozipremierek Összes premier

 • #Jézus - Apám nevében
  A film Jézus története a megkeresztelkedéstől pünkösd napjáig. Az Evangélium hű szövegkönyvnek egy minimalista, futurisztikus díszlet ad hátteret.
  Időpontok
 • David Bowie arcai
  A "David Bowie is" című tárlat a londoni Victoria and Albert Musem történetének egyik legsikeresebb kiállítása volt, közel 200.000-en váltottak rá jegyet.
  Időpontok
 • Madeleine
  Madeleine és Sophie vidéken töltik a vakációt idős nagymamájuknál, aki egy nap rosszul lesz. Az aggódó unokák orvost hívnak, akit azonban jobban érdekel Sophie, mint a nagymama állapota.
  Időpontok
 • Mártírok
  A tizenéves Veniamin először csak nem akar részt venni az iskolai úszáson, majd egyre furcsábban kezd viselkedni. Anyja azt gyanítja, drogozik, pedig egészen másról van szó.
  Időpontok
 • Őrült boldogság
  A napfényes Toszkána egy pszichiátriai intézetében találkozik két nő. Beatrice és Donatella háttere és múltja különböző, azonban valamiért mégis egymásra találnak és együtt szöknek meg.
  Időpontok

Blog.hu

Kulturális ajánló

Téli Etyeki Piknik

Etyek, január 21.
Téli dűnék, forralt bor, Gasztrosétány farsangkor! Etyeki Piknik tüzes és gőzölgő italokkal, toros ételekkel és igazi mulatsággal: Berecz Istvánnal és barátaival valamint a Fokos zenekarral.

Jutalomjáték - Stefanovits Péter: Szívzörej

(Műcsarnok, január 18-tól)
Kevesen ismerik jobban Stefanovits Péternél a különböző grafikai eljárások lehetőségeit, s ötvözik azokat festészeti és egyéb technikákkal, új, gyakran művészeten kívülinek mondott anyagokkal.