TV-csatornák

A LEGFONTOSABBAK

24 gyerekprogram az ünnepi hétvégére

Ezen a hétvégén a Szamárfül Családi Fesztivál, a Skanzen Cifra hétvégéje és a Koronázási Ünnepi Játékok várnak benneteket. A Budai várban Mesterségek ünnepe, Vértesszőlősön Samu-nap, a Mom-ban pedig Kenyérlelke fesztivál lesz.

Programajánló Így használd ki a nyarat, amíg nem késő!

Augusztus közepén aggódva pillanthatunk a naptárra, egy-két hét kérdésre, és nemsokára véget ér a leglazább évszak. Hogy ne csak a kánikula miatt szívd a fogad, adunk pár tippet, hogyan élvezd ki a nyarat.

Heti mozipremierek Összes premier

 • Egy kupac kufli
  Se nem kifli, se nem kukac, simán kufli! Így jellemezhetnénk legegyszerűbben a hét aranyos jelenséget, akik ennek a rajzfilmsorozatnak a szereplői.
  Időpontok
 • Az ígéret
  Az ígéret megtörtént eseményeket feldolgozó, nagyszabású történelmi film, amely az Ottomán birodalom végnapjai idején játszódik. Itt alakul ki egy szerelmi háromszög egy fiatal...
  Időpontok
 • K.O.
  A sármos Antoine (Laurent Lafitte - Elle, Apu vagy anyu?) egy médiabirodalom fejeként nem ismer félelmet. A munkájában és magánéletében is kegyetlenül elnyomja és kihasználja a...
  Időpontok
 • A mogyoró-meló 2.
  Újra a mogyi a tét! Grimbusz, Bizsu és a csapat összes tagja visszatér! Az éhes banda ezúttal sem tétlenkedik, miután felrobbant a mogyi-bolt, újabb rágcsálni való után kell nézniük.
  Időpontok
 • RAID - A törvény nemében
  Egy nő a nemzet legkiválóbb fegyveres egységében? Miért ne? Bár Johanna nem az a kimondott rendőr alkat, de édesapja befolyásának hála felveszik Őt a kiképzésre, ahol a fiatal lány...
  Időpontok
RTL klub

Mi kell a nőnek?

Az igazi macsót nemcsak a nők imádják, a férfiak is felnéznek rá. Nick Marshall (Mel Gibson) a világ császára. Hogy mi jár a nők fejében, miközben ő elcsavarja őket, egy csöppet sem érdekli.

Tv2

Star Trek - Sötétségben

Amikor az Enterprise legénységét hazahívják, kiderül, hogy egy a szervezeten belülről jövő megállíthatatlan erő felrobbantotta a flottát, és mindent, amit a flotta képviselt, és ezzel a világunkat válságba sodorta.

M5

Kutya éji dala

A "Kutya éji dala" cím vagy a prérifarkas vonítása abból az ismert jelenségből indul ki, hogy a kutyák megugatják a holdat, ez az animális és a kozmikus kapcsolat állandóságára és rendszerességére utal.

Programok, amiket nem hagyj ki

Hegedűs a háztetőn

Az Oscar-díjas amerikai film színpadra állított verzióját ezúttal Alföldi Róbert rendezésében láthatjuk az Arénában 2017. szeptember 10-én. Tevje, a tejesember történetéből készült a világ egyik legismertebb musicalje, melynek a legendás betétdala a Ha én gazdag lennék.

Pepsi Black Nights

Augusztus 18., 19:00
Naplemente, fáklyák, Duna-part - Pepsi Black Nights a TEREM Summer pop-up-on.
Augusztusban indult útjára a Black Nights, a Pepsi Black saját partysorozata. Már két állomáson túl vannak, most viszont következik az egyik legizgalmasabb együttállás, amihez nemcsak a fellépők, hanem a helyszín is hozzájárul.

Atombomba kiállítás

Sziklakórház - Titkos légókórház és atombunker, október 31-ig
Az atombombát az úgynevezett Manhattan-terv keretében fejlesztette ki az Egyesült Államok, több magyar tudós - Teller Ede, Szilárd Leo - közreműködésével. Bevetésük rengeteg életet követelt, nagyrészt civileket. A Hirosimában 1945 végéig elhunytak száma 135 000 főre tehető, a nagaszaki áldozatok száma pedig 64 000 fő volt. Hirosima esetében ez az akkori lakosságnak több mint a fele volt.

Extrémsportok fesztiválja Budapesten - FISE World Series

A FISE World Series idén húsz éve rendez versenyt az extrém sportok szerelmeseinek, a szezont rendszeresen a sportverseny szülővárosában, a franciaországi Montpellier-ben kezdik. Ezután idén Magyarország, Kanada és Kína is otthont ad a döntőknek. Minden állomás egy újabb megmérettetés a versenyzőknek, a turné végén hét sportágban hirdetnek első helyezettet. A FWS rendezvénysorozatát az extrém sportok olimpiájaként is emlegetik az akciósportok kedvelői.

ketrec