TV-csatornák

Újabb magyar Oscar és egy kínos baki az Oscar-gálán

A tavalyi után idén újabb magyar Oscar-díjat ünnepelhetünk. Deák Kristóf a Mindenki című rövidfilmjével elnyerte a kategória legjobbjának járó Oscart. A legjobb film a Holdfény lett, mint utóbb kiderült. Elmondjuk.

Minden, ami mozi

Minden, ami tv

Született szobalányok

A Powell család estélyén valaki leszúrja a ház cselédjét, Flora-t. Az eset megrázza a környéken dolgozó összes szobalányt.

A Bourne hagyaték

Cross ugyanabban a programban vesz rész, mint Bourne, ám a programért felelős tiszt úgy dönt, "kiiktatja" a kísérleti ügynököket.

St. Vincent

Az elvált Maggie és 12 éves fia a háborús veterán Vincent mellé költöznek. Mivel a férfi nyakig ül az adósságban, elvállaja, hogy a kissrác bébiszittere lesz.

Heti mozipremierek Összes premier

 • John Wick: 2. felvonás
  John Wick egykori társa, egy titokzatos nemzetközi bérgyilkos szervezet irányítását akarja megkaparintani magának, így ráveszi cimboráját, hogy ismét csatasorba álljon.
  Időpontok
 • A régi város
  Régi nő, régi barátok, régi titkok. És a feladat: túllendülni a gyászon, és talán belekezdeni egy másik életbe - amit a bátyja, a rábízott kamaszsrác apja választott számára.
  Időpontok
 • Szép álmokat!
  Massimo idilli gyerekkora egy csapásra összeomlik, mikor anyja meghal. Évekkel később sikeres újságíróként Szarajevóban tudósít a délszláv háborúból, de pánikrohamai miatt haza kell térnie.
  Időpontok
 • Tékasztorik
  Bihari Viktória "Tékasztorik" című blogja alapján készülő vígjáték/romkom, amiben Viku próbálja megtalálni élete (nagy) egyik szerelmét.
  Időpontok

Blog.hu

Kulturális ajánló

Random Trip feat. Henri (Fran Palermo), Zságer Balázs + vendég

Budapest A38 Hajó - február 28., 20.00
A Random Trip egy műfaji határokon (pop, rock, jazz, hiphop, blues, elektro stb.) átívelő improvizációs koncertsorozat, amelyben a hazai könnyűzene huszon-harmincéves generációjának legnagyobb nevei fordulnak meg minden kedden a budapesti A38 Hajón.

The Importance of Being Oscar

Budapest, Vallai kert - február 28., 19.00
Egy este Oscar Wilde társaságában! Az angol nyelvű előadásban először kerül Magyarországon színre Micheál macLíammóir, Oscar Wilde zsenijéhez méltón megírt egyszemélyes színdarabja.

„Nem a nyomort akarjuk látványossággá tenni”

Mit szólna, ha a nyaralásból hazatérve egy idegen család lakna az otthonában? Vagy a főbérlője hetente emelné a lakbért? A Kassák Múzeum kiállítása végigtekinti, mit tettek a lakhatási kérdések megoldásáért az elmúlt bő száz évben