TV-csatornák

Kutya kutya hátán

A hosszú sétáltatáshoz úgyis kissé hideg van, rendezzünk hát kutyás hétvégét a tévé előtt!

10 dolog, amit nem tudtál Kevin Costnerről

A kilencvenes évek elejének egyik legnagyobb sztárja a most bemutatott A számolás joga férfi főszereplője, Egy-két dolgot kiderítettünk róla. Régen például töpszli volt.

Minden, ami mozi

Ezek M. Night Shyamalan legjobb filmjei

A héten a mozikba kerülő, nem hibátlan, de elég erős Széttörve kapcsán szedtük össze az annak idején géniusznak kikiáltott, ám azóta keveset dicsért rendező legjobbjait

Minden, ami tv

Az igazi kaland

Mi történik, ha egy család vesz egy állatkertet, hogy így oldja meg a problémáit? Igazi cukiságbomba igaz történet alapján.

Pancser Police

Mark Wahlberg és Will Ferrell nagyon béna rendőröket alakítanak ebben a meglepően szórakoztató vígjátékban.

Heti mozipremierek Összes premier

 • Balerina
  Az árvaházban élő kis Félicie-nek egyetlen szenvedélye van: a tánc. Legjobb barátjával, a feltalálói babérokra törő Victorral vakmerő szökési tervüket végrehajtva Párizs felé veszik az irányt.
  Időpontok
 • Ez csak a világ vége
  Tizenkét év távollét után az író, Louis visszatér szülővárosába, hogy elmondja családjának: haldoklik. Hamarosan felszínre törnek az elfojtott indulatok.
  Időpontok
 • A számolás joga
  50-es évek vége: az Egyesült Államok igyekszik legyőzni Oroszországot az űrversenyben. Már úgy tűnik minden kevés lehet, amikor találnak néhány kiaknázatlan lángeszet.
  Időpontok
 • Széttörve
  Noha Kevin már feltárt 23 személyiséget pszichiáterének, még van egy rejtett személyisége. Miután elrabol három tinédzser lányt, Kevinben kitör a harc a túlélésért a többi személyiségével.
  Időpontok
 • Utazás apánkkal
  A fiatal orvos, Mihai tartja egyben a családot. Öccse lázad a rendszer ellen, apjuk pedig súlyos beteg. Az NDK-ba mégis azért mennek, hogy apján életmentő műtétet hajtsanak végre.
  Időpontok

Blog.hu

kulturális ajánló

Jótékonysági főzés és könyvvásár

Budapest, Food Truck Udvar, 14.00-17.00
A Magvető Kiadó és a Hévíz folyóirat munkatársai hajléktalanoknak főznek. A főzés ideje alatt a kiadó szerzői olvasnak fel műveikből, és a jelenlévők a könyveik és a HÉVÍZ folyóiratok megvásárlásával támogathatják a rászorulókat. A teljes bevételt a hajléktalanokat segítő Budapest Bike Maffia kapja meg.

Bazsó és Borka

Budapest, Jurányi Inkubátorház, 16:00
Bazsó és Borka - egy szeretni és égetnivaló ikerpár. Hol egymást bosszantják, hol szüleik idegein táncolnak, és bármibe is fogjanak, biztos, hogy előbb-utóbb hatalmas kalamajka lesz a vége.

Naked Truckers vs Dynamite Dudes koncert

Budapest, Mika Tivadar Mulató, 21:00
A Tyson vs Holyfiled meccs ehhez képest cicaharc volt! Vajon ki marad talpon? Légy szemtanúja te is a két rivális banda csatájának!
Rockabilly, garázs rock és színpadbontás minden mennyiségben!