TV-csatornák

LEGFONTOSABB CIKKEINK

Mit hoz az augusztus a mozikba?

Feltűnően sok gyerekfilm érkezik a nyár végére, de igazán nagy durranás kevés lesz, igazán pedig egyedül a Stephen King regény alapján készült A setét toronyt várjuk, de azt eléggé.

Interjú

Paula Patton a mának él

Szerepelt a Mission Impossible 4-ben és a Warcraftban. Új sorozata, a Valahol középen hamarosan látható a tévében.

Ezt nézd a tévében!

Jaj, az újoncoknak! - Beavatás

Mindig a gólyák, a kopaszok, vagyis az újoncok állnak a ranglétra legalján, és mindig akad valaki, aki ezzel durván visszaél, legyen szó a hadseregről vagy egy amerikai elit egyetemről, ahogy azt a Beavatásból megtudhatjuk.

Heti mozipremierek Összes premier

 • Atomszőke
  Lorraine Broughtont, a brit titkosszolgálat gyöngyszemét egy nem mindennapi feladattal bízzák meg: Berlinbe küldik, hogy szerezzen meg egy listát, amin kettős ügynökök neve szerepel.
  Időpontok
 • Dzsungel-mentőakció
  A dzsungelben évek óta békesség honol, mióta Maurice, a Hatalmas tigris harcos és kis csapata tartja fenn a rendet. Egészen addig, amíg meg nem jelenik Igor, legveszedelmesebb ellenfelük.
  Időpontok
 • Totál gáz
  A Cox család a nagypapával karöltve nyaralni készül. Tom, a családfő kényelmesen beállítja a tempomatot 130 km/órára. De mikor lassítani próbál, az elektronika felmondja a szolgálatot.
  Időpontok

Dóra, a felfedező

Dóra és Csízi, a kismajom együtt fedezi fel a világot. Mindennap új kaladonkba keverednek, miközben a nézők új angol szavakait is tanulhatnak.

Duna TV

Bölcsek kövére

Sherman Klump egyetemi professzor egy kétszáz kilogrammos fekete bőrű zseni, egy lökött családdal megáldva. Hiába azonban az ész, a logika, a szerelmi életben ez nem segít, a túlsúly sok problémát okoz neki.

Viasat3

Superhero

Rick Riker (Drake Bell) kész istencsapása, de hát mit lehet várni egy olyan sráctól, akit Albert nagybácsi (Leslie Nielsen) nevelt fel. Azon a napon, amikor feldúlja az állatkert kísérleti laboratóriumát, egy mutáns szitakötő a nyakába harap.

Programok, amiket ne hagyj ki!

Velencei-tavi Ütős Fesztivál

Július végén újra megdobban a Velencei-tó. Idén második alkalommal kerül megrendezésre a tavalyi év sikere után a Velencei-tavi Ütős Fesztivál, ezúttal az Agárdi szabadstrandon. Dobokkal és ütőhangszerekkel tarkított zenei forgatagba hívunk mindenkit. Balkán, roma, japán, kurul, metal folk színpadi megmozdulások mellett napközben rengeteg izgalmas program a családok, nyaralók számára így tahiti és Afró tánctanítás, Gibbon slackline, interaktív dobtér, hangszerkészítés, reggeli jóga, ütős workshopok, pólófestés a Felhő csoporttal, Haka bemutató, míg este a koncerteket fényjátékok és fényfestés, örömdobolás, Spontán színpad és számos meglepetés kíséri. Dobbanj velünk!

Auróra, vendég: Action

Barba Negra Track, 18:00
Ahogy az már többek között az online felületekről tudható, az Aurora immáron klasszikussá érett, de ma is aktuális témákkal foglalkozó második albuma, az "Előre Kurvák Gengszterek" 25 éves jubileumára egy nagyszabású turnéval készül, melynek első kiemelt állomása a július 27-i Barba Negra Track-es koncert lesz, ahol a zenekar teljes egészében eljátssza a negyedszázados lemez összes dalát.

Felelősségem tudatában kijelentem

Stúdió "K", 18:10
A színdarab egy fiatal lány életébe ad betekintést, aki kortársaihoz hasonlóan rajong a popzenészekért, szeret barátkozni, és álmokat sző a jövőjére vonatkozóan. Ugyanakkor ez a lány Bukarest egyik legrosszabb környékén, tanulásra alkalmatlan körülmények között nő fel, és rendszeresen érzi úgy, hogy szégyellnie kell magát, azért mert patkányok mászkálnak a ruháin, mert ismerősökhöz kell bekéredzkednie mosakodni, vagy azért, mert roma.

ketrec

Kaszkadőrből lett tenor

A világjáró olasz énekes, Riccardo Massi július 28-án és 30-án a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon A trubadúr címszerepét énekli. Az elfoglalt tenor elárulta, miért dolgozott filmekben fiatalon, és hogy milyen ajándékokat kapott Verditől.