Édes sütnivaló

Bakancslistához adom
A Christmas Reunion
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai romantikus vígjáték , családi film, 86 perc, 2015

Értékelés:

12 szavazatból
Szerinted?

Linda egy Gesztenye nevű kisvárosban üzemeltet egy cukrászdát, ahol különleges receptjeiből készült süteményeket árul. Ő neveli unokahúgát, Amyt. A kislány és barátja, Jack, minden idejüket a cukrászdában töltik. A cukrászda minden évben karácsonykor rendez egy sütemény versenyt. Amy és Jack már felnőttek és messze élnek Gesztenye városától, amikor értesülnek Linda haláláról és arról, hogy ők örökölték a cukrászdát és Linda minden vagyonát. Korábbi nézeteltéréseik miatt nehezen tudják teljesíteni Linda végakaratát, azonban megpróbálják…

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
hoyabella 2018 dec. 26. - 11:12:31
A csontsoványra fogyott Denise Richardsot először nem ismertem fel, aztán akkorát ugrottam a kanapéról, mint egy kenguru! Rossz volt nézni, amúgy a film egyszer nézhető.
Huncut2012 2018 dec. 25. - 05:44:14
Linda egy Gesztenye nevű kisvárosban üzemeltet egy cukrászdát, ahol különleges receptjeiből készült süteményeket árul. Ő neveli unokahúgát, Amy-t. A kislány és barátja, Jack, minden idejüket a cukrászdában töltik. A cukrászda minden évben karácsonykor rendez egy sütemény versenyt.
Amy és Jack már felnőttek és messze élnek Gesztenye városától, amikor értesülnek Linda haláláról és arról, hogy ők örökölték a cukrászdát és Linda minden vagyonát. Korábbi nézeteltéréseik miatt nehezen tudják teljesíteni Linda végakaratát, azonban megpróbálják….