Film

A múmia /The Mummy/

magyarul beszélő, amerikai kalandfilm, 2017 Előzetes korhatár besorolása: 16 éven aluliak számára nem ajánlott.


Leírás:

Az ókori királynő, kinek életét igazságtalanul oltották ki, évezredek óta nyugszik kriptájába temetve, mélyen a sivatag kérlelhetetlen homoktengere alatt. Legalább is eddig így hittük. Ám most életre kel, és a világra szabadítja régóta felgyülemlett bosszúvágyát, és az ezzel járó elképzelhetetlen borzalmakat.
A Közel-Kelet homokdűnéitől a mai London alatti titkos labirintusokig ívelő nagyszabású kaland meglepő izgalmaival és lélegzetelállító csodáival páratlanul fantáziadús betekintést ad az istenek és a szörnyetegek újraértelmezett világába.

Bemutató dátuma: 2017. június 8. (Forgalmazó: UIP-Duna Film)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


április 16. 20:33
\"Az ókori királynő, kinek életét igazságtalanul oltották ki\" - hát, az előzetesből nekem nem úgy tűnik... :D Napi Port.hu :D
Azt meg a filmmel kapcsolatban nem értem, hogy lehetett 2000 évvel ezelőtt Egyiptom fáraója ez a nő, mikor már bekebelezte Róma. Legalább ennyi történelmi hitelességre futotta volna... mondhattak volna kétezer helyett háromezret...

április 16. 18:30
A Brandon Fraser-es múmia nagyon tetszett és valószínűleg ezt is moziba fogom megnézni. De azért remélem nem lesz túl hosszú film. Nem szeretnék megint kancsót vinni magammal, mint mikor legutóbb film végén felálltam és össze-vissza ömlött belőle a pisi az előttem ülőkre.

2016. június 1. 17:22
Az eredetileg forgatókönyvíró Alex Kurtzman rendezésében készül az újragondolt A múmia mozi, ami kardinálisan más lesz, mint amilyen a Stephen Sommers írta és rendezte 1999-es eredeti film. Nagy divat mostanában a „sötét” jelzők használata az új feldolgozásoknál, így ezt ebben az esetben is kihangsúlyozták a készítők, kiegészítve azzal, hogy a reboot már a mában fog játszódni, és a főhőse egy Tyler Colt nevű Navy Seal-kommandós lesz, akit Tom Cruise alakít. Ez a film kezdi majd meg a Universal stúdió szörny-univerzumát.

A szinopszis szerint egy ősi királyné, aki igazságtalanul nem teljesíthette be végzetét, a sivatag mélyén egy kriptában volt biztonságban eltemetve. Ám most mégis magához tér, az évezredek alatt felgyűlt mérgét a világra ereszti, és elhozza az emberi ésszel felfoghatatlan terrort. A Közel-kelet homoktengerén keresztül a modern London rejtett labirintusain át a Múmia meglepő erővel, illetve a csodák és borzongás egyvelegével egy kreatívan új megközelítéssel mutatja be az istenekkel és szörnyekkel teli világot.

A főszereplő Tom Cruise mellett Annabelle Wallis, Jake M. Johnson, D...

Összes hozzászólás