Film

A pótolhatatlan Werner doktor /Médecin de campagne/

feliratos, francia romantikus film, 102 perc, 2016 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

20 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

A francia vidéki kisvárosban és környékén mindenki számíthat Werner doktorra, aki éjjel-nappal gyógyítója és bizalmasa a körzet lakosainak. De most maga az orvos betegszik meg, ezért megjelenik a közösség életében Natalie, a fiatal kórházi doktornő, hogy segítsen a rendelőben. De pótolhatja-e egy fiatal nő a mindenki által rajongásig szeretett és pótolhatatlannak vélt Werner doktort?

Bemutató dátuma: 2017. január 5. (Forgalmazó: Cirko Film)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


február 11. 02:43
Minden túlzástól mentes, szép történet - valami kis pluszt vártam volna még...

január 15. 21:37
A mellékszereplők (is) fantasztikusan jók voltak. Hitelesek. Csúnyák, soványak, kövérek, buták, együgyűek, beképzeltek, érzéketlen - mint az emberek általában. Csodálom, hogy nem ismertél magadra...:)

január 4. 22:40
Szerintem nagyon túlértékelt film. Lassú, érdektelen. Szinte semmi humor, érzelem alig. Nekem elképeszt`oen sok volt benne az orvosi vizsgálat. A mellék szereplők átlagon aluliak, a szerepük és a színészi képességeik szerint is. A főszereplőt kedvelem de a film borzasztó érdektelen volt számomra. Nem értem, ki adta azt a rengeteg tíz pontot, szerintem csakis orvostanhallgatók lehettek :-)

Összes hozzászólás