Film

Assassin's Creed

magyarul beszélő, amerikai-angol-francia akciófilm, 115 perc, 2016 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

116 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Egy forradalmian új technológia segítségével Callum Lynch (Michael Fassbender) újraéli egyik őse, a 15. századi Spanyolországban született Aguilar kalandjait. A férfi így érti meg, hogy egy titokzatos, ősi szövetség, az Assasinok rendjének leszármazottja. Hihetetlen tudással és ügyességgel rendelkezik - de csak azért, hogy szembeszállhasson a nagy erejű és gonosz szándékú Templomosokkal.

Bemutató dátuma: 2016. december 29. (Forgalmazó: InterCom)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


június 26. 20:34
A fanyalgókkal ellentétben nekem tetszett. 9/10.

június 25. 22:43
Hát... Csatlakozom az előttem szólókhoz. A film döbbenetesen rossz, minden létező szempontból. Én hatalmas AC rajongó voltam korábban. Ma már nem nagyon játszom vele, mert a Brotherhood után átment az egész egy ismétlődő, soha véget nem érő körbe (legalábbis szerintem/nekem). Altair és Ezio Auditore volt a két legjobb karakter, mindenki utánuk csak az ő árnyékuk/koppintásuk. Ennél ezerszer jobb sztorit lehetett volna kihozni ebből. Építettek volna a korai játékok sztorijára, nem tudom miért kellett kiforgatni a játék legjobb elemeit - melyek közül a leglényegesebbeket egy az egyben kihagyták belőle. A főszereplő egy sekélyes, ostoba gyilkos, semmiféle azonosulási pont vagy szimpátia nem ébredt bennem iránta.

*SPOILER*

Ez az ugrabugrálós Animus teljesen kivitte a hajamat... Ez... ez mi?
Mi ez a sok spanyol halandzsa? Az animus fordít is...
Ellenszenvessé próbálják tenni az Assassinokat. Mintha mindegyik egy tompa agyú sorozatgyilkos lenne, aki csak az erőszakra való hajlamát örökölte.
Miért kellett egy halálra ítélt gyilkos karakterét belecibálni ebbe a katyvaszba? Desm...


Összes hozzászólás
2017. június 13.Nyári Fesztiválkalauz - Június Összeállítottunk egy folyamatosan frissülő válogatást az idei nyár fesztiváljairól.
x