Film

Az éjszaka törvénye /Live by Night/

magyarul beszélő, amerikai krimi, 128 perc, 2016 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

62 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Boston, 1926: mindenből sok van, ami tilos - az alkohol, a gyilkosság, a bűn minden formája természetes. Joe Coughlin (Ben Affleck) egy magas rangú rendőr legkisebb fia boldogan veti bele magát a titkos szeszfőzdék, gengszterbandák és korrupt zsaruk világába, és a kisstílű tolvajból nemsokára a város egyik legsikeresebb rumcsempésze lesz.
Bostonból Tampába, onnan Kubába vezet az útja - egyre mélyebbre merül a bűnbe, egyre gátlástalanabb és kegyetlenebb... de közben szerelmes lesz, és az talán megváltoztatja. Vagy rájön, hogy már nem érdemes változnia - hiszen úgysem hinné el neki senki.

Bemutató dátuma: 2017. január 26. (Forgalmazó: InterCom)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Szereplők

Joe Coughlin
Loretta Figgis
Emma Gould
Graciella Suarez
Brendan Loomis
Thomas Coughlin

Linkek:

Vélemény:


május 21. 12:20
kedves kis mese 10/8

április 20. 16:01
Valóban nem a legjobb gengszterfilm és Ben Affleck rendezéseiből is a leggyengébb. Nekem mégis tetszett. Én elfogult vagyok, imádom a gengszter történeteket, a régmúlt korokban játszódó filmeket is ( nem vagyok kibékülve a mai világgal, na jó a Ponyvaregény örökre megállja a helyét ) , elég a 20-as évekbe képzelnem magam és máris jól vagyok. 8/10, nagy elfogultsággal, látom én is a hibákat és néhol bizony döcögött az egész, de én még így is élveztem és szerettem nézni.

április 15. 20:57
Előre bocsájtom, hogy nem ismerem a regényt. Viszont ez a film katasztrofálisan sz*r. Egysíkú, kétbites, szájbarágós. Már az elején az expozíció is szánalmas. Három mondatban letudni, hogy mitől lett a főszereplő rossz fiú, aki egyébként egy arany ember, nos, ez vicces. Aztán csak halmozza a faszságokat. Nem is ecsetelem, mert minek. Ha van valakinek elbaszandó két órája. álljon neki. De ha éppen van más egyéb elfoglaltsága (biciklizés, görkori, sörözés haverokkal, akármi), akkor inkább azt az elfoglaltságot válassza.

Összes hozzászólás