Film

Az /It/

2017 Előzetes korhatár besorolása: 16 éven aluliak számára nem ajánlott.


Leírás:

Egyenként eltűnnek egy kisvárosból a gyerekek. Csupán megcsonkított testrészek és szervek maradnak utánuk. Derry gyászol, azután elfeledkezik a tragédiáról, csak hét gyerek képtelen kiverni a fejéből a rettegést. És a bohócot, aki talán felelős mindazért a megmagyarázhatatlan szörnyűségért, ami történt.
Harminc évvel később újra találkozik a hét túlélő. Nem véletlenül: a bohóc is visszatért a kisvárosba, és újra áldozatokat keres. Ha ők heten idejében megértik, mi is történt velük három évtizeddel korábban, akkor talán megállíthatják a gonoszt... akinek ezúttal piros krumpliorra, és hatalmas, színes cipője van.

Bemutató dátuma: 2017. szeptember 7. (Forgalmazó: InterCom)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


március 30. 12:39
Lassan már egy éve tudni lehet, hogy készül Stephen King 1986-os Az című regényének mozis adaptációja, amely a könyv mellett az abból forgatott 1990-es tévéfilm feldolgozása is lesz egyben. Emellett megerősítést nyert, hogy nem tiniorientáltra szabták a filmet, hanem R kategóriásra.

A történet hét gyermekről szól, akik szembekerülnek egy alakváltó, gonosz entitással, AZ-zal, mely legbensőbb félelmeik alakjában jelenik meg, a legtöbbször Krajcárosként, a bohócként. A regény a hét főhős életét két különböző idősíkon mutatja be, az események első megtörténtekor és huszonhét évvel később.

A Warner Bros. pénzéből forgó horrort a Mama című alkotást író-rendező Andrés Muschietti készíti, míg a történet emblematikus gonoszát, a bohóc Pennywise szerepét az ifjú Bill Skarsgard fogja megformálni.
A tavaly hatalmas sikert arató Stranger Things sorozat egyik gyerekszínészeként ismertté vált Finn Wolfhard, továbbá az egyébként nem túl ismert Jaeden Lieberher, Sophia Lillis, Jack Dylan Grazer, Wyatt Oleff, Chosen Jacobs és Jeremy Ray Taylor alkotta szereplőgárdával készülő horror ősz elején kerül a mozikba.

Official Teaser Trai...

Összes hozzászólás