Film

Doctor Strange

magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 115 perc, 2016 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

94 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

A világhírű idegsebész, Dr. Stephen Strange élete tragikus fordulatot vesz egy szörnyű autóbaleset következtében. Miután a kezeit attól kezdve használni képtelen orvosnak a hagyományos gyógymódok nem használnak, valószínűtlen helyen talál segítséget - egy titokzatos himalájai enklávé, a Kamar-Taj az utolsó reménye.
Strange hamarosan rádöbben, ez a hely nem pusztán a gyógyításé, hanem a hadviselésé is: láthatatlan, sötét erőket kell visszaverniük, melyek világunk elpusztítására törekszenek. A doktor rövidesen válaszút elé kerül: visszatér régi, vagyonnal és népszerűséggel járó életéhez, vagy hátat fordít múltjának és újonnan szerzett mágikus képességeit latba vetve a világ szolgálatába áll a valaha volt legerősebb mágusként.

Bemutató dátuma: 2016. november 3. (Forgalmazó: Fórum Hungary)

Stáblista:

Szereplők

Dr. Stephen Strange
The Ancient One
Christine Palmer
Lucian / Strong Zealot
Dr. Nicodemus West
Jonathan Pangborn

Alkotók

Linkek:

Díjak és jelölések:

  • Oscar-díj (2017) - Legjobb vizuális effektusok jelölés

Vélemény:


február 20. 18:30
Érdekes volt, de eléggé elkapkodottnak éreztem. Egyik esemény után jön egyből a másik és Strange is túl gyorsan jut hozzá a tudáshoz. Szerintem hosszabbnak, kibontakozottabbnak kellett volna lennie.

február 17. 01:13
Ez egy eltúlzott látványvilággal megáldott gyermekfilm. Még Benedict Cumberbatch jó színészi képessége sem mentett meg az unalomtól. Az effektek tekintetében pedig nem lehet elvonatkoztatni az Eredet című filmtől. Ha 10 éves lennék nyilván tetszett volna.

január 27. 14:55
10/8. Tetszett, egyedi, a cselekménye sem rossz. Viszont a befejezést kicsit elkapkodták, és a romantikus szál sem bontakozott ki. Ettől függetlenül ez az egyik legjobb marvel film. Várom a folytatást.

Összes hozzászólás