Film

Idegpálya /Nerve/

magyarul beszélő, amerikai thriller, 96 perc, 2016 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

142 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Játékos vagy Néző vagy?
A középiskolás Vee (Emma Roberts) nem az a kimondottan bevállalós típus, megszokta, hogy inkább csendben, a háttérből figyeli az eseményeket. Egy nap azonban barátai unszolására benevez egy népszerű online közösségi játékra, az Idegpályára, ahol a Nézők határozzák meg, milyen vakmerő feladatokat kell teljesíteniük a Játékosoknak élő, egyenes adásban.
Vee a New York-i éjszakában összetalálkozik a titokzatos idegennel, Iannel (Dave Franco), akiről hamarosan kiderül, szintén az Idegpálya játékosa. A Nézők egyből felfigyelnek rájuk és irányításukkal már együtt kell végigcsinálniuk a vadabbnál vadabb feladatokat. A páros néhány óra leforgása alatt óriási népszerűségre tesz szert az internetes szurkolótábor körében. Ám ami ártalmatlan versengésnek indult, hamarosan adrenalintól túlfűtött hajszává alakul - a Nézők egyre követelőzőbbekké, a feladatok egyre veszélyesebbekké válnak. Vee számára pedig már nemcsak a hírnév és a győzelemért járó pénz, hanem annál sokkal drágább dolog: az élete a tét.

Bemutató dátuma: 2016. szeptember 22. (Forgalmazó: Freeman Film)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


július 2. 19:48
Ezt a filmet férfi ember ne nézze meg. Nagyon gáz. Egy romantikus, tini lányoknak való, új köntösbe öltöztetett f*s. Én 30 percig bírtam, aztán kikapcsoltam. Mellesleg ez a szőke csaj, ahogy kinéz, az katasztrófa. Fekete szemöldök - szőke haj kombó, valamint fehér melltartó - sötétkék bugyival. iszonyat ízléstelen.

március 3. 13:48
Tetszett a pörgős, videoklip-szerű rendezés, a képek, a zene.
A történet elég lapos, a színészek játéka felejthető.
Az mondjuk idegesítő, hogy amikor mintegy valamilyen eszköz ( tablet, telefon, számítógép...) \"szemén\" keresztül látunk valakit, akkor a feliratok hol fordítva, hol meg számunkra olvashatóan - tehát elvileg a szereplőnek fordítva - jelennek meg.

A vége szinte nevetséges.
Egyszer meg lehet nézni, de nem muszáj.
Nálam ez 4/10.

február 25. 22:20
Jajj, mennyi az önjelölt, magát "kritikusnak" képzelő majom van ebben a topikban is. Itt is megjelenik a csak e film lehúzásáért regisztráló nem normális. De most komolyan, vannak még ekkora hülyék? Vagy az alattam lévő is, aki a kemény 2 hozzáfosásával csak a helyet foglalja. Kíváncsi lennék hanyadik nickje már ez...
Emiatt örülök, hogy nincs sok hozzászólás a filmhez, így nem kellett sok baromságon átrágni magamat. Nagyon érdekes, hogy egyre több filmet értékelnek csak vagy 10-re, vagy 1-re. Ezt is. Nem hinném, hogy ne tudnánk egy ranglétrát felállítani és ezek alapján értékelni az általunk látott filmeket/sorozatokat. Az is hihetetlen, hogy sokan egy sorozatot értékelnek egyetlen megnézett évad alapján. De ő már az egész sorozatot értékeli. Én csakis évadonként értékelem a sorozatokat és a végén (ha már vége van) egy összegző értékelés alapján az egész sorozatot. Na, de ez nem ide tartozik.

KIS SPOILER IS LEHET MOSTANTÓL!!!
Érdekes film volt, tetszett a története. Simán el tudom képzelni, hogy a jövőben (nem feltétlenül a közeliben) ilyet is fogunk tapasztalni az interneten. Hiszen megjelentek már enne...

Összes hozzászólás
2017. június 8.Balatoni Kalauz Ha nyár, akkor Balaton! Összegyűjtöttük a legjobb programokat.
x