Film

Jurassic World

magyarul beszélő, amerikai-kínai kalandfilm, 125 perc, 2015 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

378 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Steven Spielberg producerként tér vissza nagy sikerű, úttörő sorozatának legújabb részével, a Jurassic World rendkívül látványos, torokszorítóan izgalmas, nagyszabású kalandjával, melyben újra megnyílik a híres sziget őslény parkja. A helyszín az eredeti Nublar sziget, amely dinoszaurusz élményparkként működik, de nem túl sikeresen. Hogy feltornázzák a bevételeket megalkotnak egy genetikailag módosított hibrid dinoszauruszt, az Indominus Rexet, de természetesen semmi sem alakul a terv szerint.

Bemutató dátuma: 2015. június 11. (Forgalmazó: UIP-Duna Film)

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


január 18. 17:55
Márpedig jó film ez. Igazi Jurassic Park hangulata van. Látványos, izgalmas.

2016. augusztus 23. 11:40
Ezzel el is mondtál minden pozitívumot: vannak benne dinók és szép a helyszín.

2016. augusztus 23. 00:08
Tekintsünk el a már kitárgyalt problémákról, mert azok többé kevésbé emészthetőek.

Számomra a film leges legnagyobb logikátlansága az Indominus-REX paddock úgy ahogy van. Mit keres egy komplett ajtónyitó konzol a főbejáratnál bent - egyáltalán mi keresni valója bent az embereknek ha a dög már megnőtt? Igazából a kis bejárat is értelmetlen, mert ha csak daruval nem emelik fel a dinót, aligha lehet ott bármit is csinálni szerelni/karbantartani, letört kamerát visszatenni, stb. Bármilyen ajtó csak gyenge pont ennél a lénynél. Az üvegfallal elkerített beugró már szóra se érdemes, a koncepciórajznál még frankó vizesárok volt alatta míg a filmben nincs, ott simán felkapaszkodik és kitudna mászni.

Hol az elektromos kerítés? Ha felkapaszkodik az még egy utolsó esély visszafordítani. Van pár karmolás a falon egyből be kell bemenni? Jó hogy nem glettelték ki :D Mellékes de ha egy ilyen dög kimászik sztem az elégé feltűnő jelenség, én inkább megvártam volna a GPS adatokat.

Az ajtó meg elég könnyen megadta magát, pedig sztem frankón be van vasalva és az ilyeneknek mindig pont a széle az erősebb. Zárt állapotban könnyebb dolga lett v...

Összes hozzászólás