Film

Legendás állatok és megfigyelésük /Fantastic Beasts and Where to Find Them/

magyarul beszélő, angol-amerikai fantasy, 140 perc, 2016 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

151 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Göthe Salmander (Eddie Redmayne) professzor, a bűvös fenevadak és bestiák szakembere New Yorkba érkezik. A muglik között bujkáló varázslók és boszorkányok közösségének segítségével keresi a városban élő szörnyeket.
És talán meg is találja őket...
A Harry Potter-világ feltámad, a történet jó 70 évvel Potter születése előtt játszódik: a nézők a varázslatos kalandok közben a varázsvilág múltját is megismerhetik.

Bemutató dátuma: 2016. november 17. (Forgalmazó: InterCom)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Szereplők

Göthe Salmander
Credence
Henry Shaw
Seraphina Picquery
Gnarlack
Jacob Kowalski
Göthe Salmander magyar hangja
Credence magyar hangja
Henry Shaw magyar hangja
Seraphina Picquery magyar hangja

Linkek:

Díjak és jelölések:

  • Oscar-díj (2017) - Legjobb jelmeztervezés
  • Oscar-díj (2017) - Legjobb látványtervezés jelölés

Vélemény:


június 5. 18:06
3D technika tökéletes megvalósítása

május 20. 16:25
Imádom a Harry Pottert, de ez egy nagy nulla.
Gyenge, zavaros sztori, az erőltetett látvány meg kevés és nem is vágom hanyatt magam tőle. Az első négy Potter-film nagyon jó, de miután Yates kezébe került, eléggé megváltozott a hangulat, a varázsa megcsappant. Yates egy sz*r rendező, a 6. részt fájdalmasan elkúrta. Ennél tömören annyi a baj, hogy teljesen egysíkúak a karakterek, a cselekmény döcögős, kiszámítható, feszültség/izgalom nulla, max a gyerekek ámulnak el rajt. Messze a Potter-filmek valaga alatt van ez az "alkotás", de hát ha A Gyűrűk Urának meg kellett csinálni az előzményét, akkor nyilván ennek is meg kell, 5 részben...

1/10

Összes hozzászólás
2017. június 13.Nyári Fesztiválkalauz - Június Összeállítottunk egy folyamatosan frissülő válogatást az idei nyár fesztiváljairól.
x