Film

Pénzes cápa /Money Monster/

magyarul beszélő, amerikai filmdráma, 98 perc, 2016 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

97 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

A tévében ő a sztár: sármos, lehengerlő és mindent tud. Lee Gates (George Clooney) ráadásul pénzügyi guru is: bennfentes információk szivárogtatásával vált a Wall Street hősévé. De néha téved. Kyle (Jack O?Connell) egy rossz tippje következtében csődbe ment, és végső kétségbeesésében túszul ejti a műsorvezetőt. Méghozzá élő, egyenes adásban, és vele tartja foglyul a stúdió teljes személyzetét. Azzal fenyeget, hogy ha a tőzsdei munkanap végére nem megy fel a részvénye ára 24 és fél ponttal, akkor végez Lee-vel.
Egyre többen nézik a műsort, és mindazok, akik izgatottan várják, hogy vajon tényleg a kamera előtt kell-e majd meghalnia a képernyő kedvencének, néhány üzleti titok lelepleződését is figyelemmel kísérhetik.

Bemutató dátuma: 2016. június 2. (Forgalmazó: InterCom)

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


január 14. 12:02
Hát ritkán látható gyenge film.
SPOILER
A végén pedig a srác akciója teljesen hiábavaló lesz, mert ugyan a vezető beismeri, hogy bűnös, de mégis lelövik a csávót, így még erkölcsi kárpótlást sem kap, vagy legalábbis nem sok értelme volt. SPOILER VÉGE

Jodie Foster, hogy minek forgatta le ezt. Kirk kapitány jól összefoglalja a filmet:

2016. november 3. 19:14
sztem nem nagy egy film. Túl elvan húzva / ill. kevésbé izgalmas közben. Várod a végét; "na, akkor hogy is lesz?!?" alapon...
csak 1 pontot adtam, hogy átlagot csökkentsem!

2016. október 14. 23:44
Nekem ez a film annyira nem jött be, a vége felé már untam is. Csak és kizárólag George Clooney miatt kap tőlem "magas" pontot.

Összes hozzászólás