Film

Pókember - Hazatérés /Spider-Man: Homecoming/

amerikai sci-fi akciófilm, 2017 Előzetes korhatár besorolása: 12 éven aluliak számára nem ajánlott.


Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Kamaszodni eleve nem könnyű, és Peter nem arról híres, hogy feltalálja magát. Nagyon vicces srác, mégsem tartozik a nagymenők közé. Nappal. Éjszaka azonban övé a nagyváros, és nemcsak utcaszinten. Különleges szerkóban lendül felhőkarcolóról felhőkarcolóra, nem lehet meglépni előle és nem könnyű legyőzni.
Eddig legalábbis senkinek sem sikerült.
De a Pókember most egészen új ellenségekkel találkozik, és úgy tűnik, még a szokásos humora is kevés lehet hozzá, hogy életben maradjon. Az új bajban új szövetségesek után kell néznie.

Forgalmazó: InterCom

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


2016. december 25. 18:15
Michael Keaton igaziból is eljátszhatja a \"Madárembert\".

2016. december 9. 11:23
A Sony Pictures 2012-ben Andrew Garfield főszereplésével reboot-olta a Pókember sorozatot, A csodálatos Pókember azonban mindössze két részt élt meg, így ismét az újrakezdés mellett döntött a stúdió, immár a Marvel Studios-al közösen. Az új franchise nemcsak új rendezőt, de új Pókembert is hozott, hiszen Tobey Maguire és Andrew Garfield után az Amerika Kapitány: Polgárháborúban már ilyen szerepben látott Tom Holland lesz az, aki magára húzza a pókgúnyát.

A történet szerint Parker új képességeit próbálgatja még, épp, hogy belelendül a bűnüldözésbe. A Polgárháborúban vívott harc után felvillanyozva tér haza, ahol May nénivel él. Tony Stark veszi szárnyai alá az ifjú hőst, aki megpróbál visszazökkenni a megszokott gimis életbe. Azonban felbukkan a színen a Keselyű, Parker szembeszáll vele, ám nem olyan könnyű legyőzni, és végül minden veszélybe kerül, ami a srác számára fontos.

Michael Keaton formálja meg a Keselyűt, a főhős nagy ellenfelét. Zendaya nevű énekesnő lesz Parker üdvöskéje, Marisa Tomei pedig May néni szerepére szerződött le. Jon Watts rendezi a művet, aki jelen volt a Polgárháború (Ci...

Összes hozzászólás