Power Rangers

Bakancslistához adom
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott amerikai akciófilm, 124 perc, 2017

Értékelés:

77 szavazatból
Szerinted?

Jason, Kimberly, Bill, Trini és Zack, öt átlagos tinédzser, akiket hétköznapi dolgok foglalkoztatnak. Alig ismerik egymást, ám a sorsuk végzetszerűen összefonódik. Egy nap tiltott területre tévednek, ahol különleges erővel rendelkező érmékre bukkannak. Olyan természetfeletti képességekre tesznek szert, amiről álmodni sem mertek: egyik pillanatról a másikra szuperhősökké válnak.
Miközben az öt fiatal harcos mentoruk, Zordon (Bryan Cranston) segítségével azt tanulja, hogyan tartsa kordában a bennük lakozó erőt, a végtelenül kegyetlen Rita Repulsa (Elizabeth Banks) csatlósaival feltűnik a színen: el akarják pusztítani Angel Grove városát. A srácoknak össze kell fogniuk, hogy mint a Power Rangers légiója, együtt nézzenek szembe a világuralomra törő gonosz hatalommal.
Bemutató dátuma: 2017. április 6. Forgalmazó: Freeman Film

Stáblista:

Játszási időpontok

Hozzászólások

Szerinted?
5/10
sorozatneked.hu 2021 júl. 05. - 19:09:05 5/10
5/10

Nem vártam sokat tőle, de azért így is sikerült alulmúlnia önmagát. Kár érte, pedig az elején jól indult, tetszett...aztán ellaposodott...és végül mire jött a végjáték (aminek a csúcspontnak kellett volna lennie) már teljesen érdektelen voltam. :(
port_boy 2020 jan. 04. - 15:14:46
Túl hosszú a felkészülés. Az mindenütt klisé, hogy a modern űrhajók korában kézitusával verekszenek a "hősök"? Mi ebben az izgi? Ehhez nem kell fantasztikus film.
1/10
RigbyTheMad 2019 júl. 17. - 13:28:37 1/10
Eddig az Amerika Kapitány tél katonája volt nálam a legrosszabb film , de most már át vette ez a valami az első helyet nálam....
3/10
Atis88 2017 aug. 14. - 20:35:19 3/10
Régen is gagyinak tartottam ezt a filmet, a bugyuta jelmezekkel és történettel. Most sem sokkal jobb a helyzet. Bár a technika fejlõdésének hála az effektek már jók, de a többi dolog ugyan olyan szánalmas gagyi maradt mint a kilencvenes években volt.

3/10. Hatalmas jóindulattal.
Remélem nem pocsékolják tovább rá a dollármilliókat. Adják inkább nekem. Lehet jobbat hozok össze.
k11zoltan 2017 aug. 12. - 11:34:47
Gyermekként néztem a sorozatot német csatornán.
Nem volt ez a film annyira szörnyû, de hosszúsága ellenére kihagyták belõle hogy úgy alakulnak át, hogy valami mozdulatsort mutatnak be.

Kár. Elég nagy védjegye volt az a sorozatnak.
Néhány belõlük:
https://www.youtube.com/watch?v=1rUO9opvoQs

Bár gondolom lesz ennek még folytatása.
proklima@freemail.hu 2017 jún. 26. - 20:13:17
Szerintem nagyon gyenge.
5/10
Bionika 2017 jún. 26. - 16:03:52 5/10
Nehogy már itt gúnyolj engem te hülye seggarc. Szállj ki ebbõl! Egyáltalán mi a szar közöd van ehhez az egészhez. Nem is csoda, hogy törölt felhasználó vagy, mert nincs joga, hogy a nevedet bárhová kiírják, ahol bárkinek a kommentjét leugatod és agyhalottnak nevezel bárkit vagy azt mondod, hogy szerelmes vagy magadba te nagy nulla akárcsak a film. És nem vagyok sem glfslbdlpcsjkblds...(jesszusom még leírni is szörnyû) sem topikus slajer fos. Inkább csak te vagy az te barom. És nem szivesen futok veled össze egy sikátorban.
1/10
Trevor Belmont 2017 jún. 19. - 13:57:38 1/10
Felnõtt fejjel a többi is gagyi. Hagyjuk meg ezt a filmet a 6-os korosztálynak! Mikor annyi voltam odavoltam a Power rangers sorozatért. Jó kis verekedõs és még az Ûrdongót is belerakták poénnak (verekedés közben egy sárga kocsit megtépázott/hozzávágta amazoknak, erre "bocsi Ûrdongó")
5/10
Bionika 2017 jún. 17. - 20:11:03 5/10 Előzmény Bionika
Na jó elmondom õszinte véleményemet. Igazából nem tetszett annyira, mint ahogy leírtam. Igazából nagyon gagyi, béna karakterekkel és persze nagyon hosszú és unalmas. Alig kapunk akciót, ha van az is teljesen felejthetõ és telerakták ilyen tök felesleges párbeszédekkel, dögunalmas jelenetekkel és az egész telibebaszott film 90%-a csak a kiképzésrõl szól. És olyan lassan jutunk el az érdemi részig, hogy addigra már elfelejtjük, hogy egy Power rangers filmet nézünk. Ugyanis az érdemi rész nemmás, mint az utolsó tizenöt perc így lehet, hogy addigra már elalszunk így meg sem kapjuk vagy esetleg véletlenül felébredünk rá. Ráadásul a trailer alapján sokkal akciósabbnak tûnt és alapból a leírásba is ez van írva: akciófilm!!!!!! Csak akciódúsnak hazudja magát ez a gagyiság valójában alig hogy van benne. Emellett még megtoldották egy csomó teljesen fölösleges szállal pl: a négernek sikerül átalakulnia aztán meg mégsem. Nem tudnak átalakulni így a gondjaikról dumálnak és közben nem történik semmi. Ezzel például elmegy legalább fél óra. És még emellett jön egy csomó teljes mértékben tölteléknek érzõdõ információ éspersze morális dolgokat is vetettek bele. És az egész film csak a kiképzésrõl szól, ami nem érdekel senkit és kurvasokáig húzzák nagyon gagyi módon. Úgy lenne rendben, ha az elsõ fele a kiképzésrõl szólna a második felében pedig jöhetnek az akciók, de nem. Egyszerûen nem értem, hogy miért kellett ennyire túlbonyolítani az egész kiképzést. Szerintem ez azért lehetett, mert az alapsztori gagyi így beleerõltették azt a rengeteg lényegtelen szálat, hogy bonyolultabbnak tûnjön. De talán ha például azt az átalakulós szálat nem ERÕLTETTÉK volna bele és rögtön belekezdtek volna az akciókba, akkor akár jobb film is lehetett volna. Éshát tulajdonképpen így túl kell esni majdnem az egész filmen, hogy eljussunk az utolsó negyed óráig. Ráadásul a legvégét teljesen összecsapták, felgyorsultak az események és már vége is lett a filmnek. A régi sorozatbeli érzést sem nagyon nyújtotta át. Hát a Power rangers-tõl én nagyon sokat vártam és a trailer megnézése után én nagyon magasra tettem a mércét majdhogynem kellemes meglepetésre számítottam, de ahhoz képest egy hatalmas csalódás lett.
1/10
buri2006 2017 jún. 17. - 17:54:38 1/10
Nagyon gagyi lett
5/10
Bionika 2017 ápr. 16. - 18:25:29 5/10
Végre sikerült az elõbb megnéznem (most jöttem épp haza a moziból) és nagyon tetszett. Igaz, hogy elég lassan indult be, de addig is, amíg eddzettek izgalmas hangulatú volt, hogy ,,vajon mi lesz ebbõl\". Ráadásul a végsõ harc/csata olyan volt, amire megérte várakozni. Emellett voltak benne jó poénok is, meg pár szép csaj, és az egész nagyon klassz volt. Szóval ez a film nekem nagyon tetszett és bármikor meg tudnám nézni mégegyszer.
5/10
Bionika 2017 ápr. 13. - 21:31:57 5/10
Még nem néztem meg a filmet, de már láttam a trailert. Alig várom már, hogy megnézzem még most a szünetben.
7/10
Larvitar 2017 ápr. 08. - 09:06:19 7/10
10/7.

-spoiler-

Igazából nekem tetszett, legalábbis addig, amíg megszerezték a medálokat, és nem tudtak átváltozni, hiába edzettek. Addig úgy egész jó film volt. Utána felgyorsult az esemény, szinte követni se tudtam, és már véget is ért a film. A befejezés szerintem tragédia, összecsapták, lehetett volna még valami. A régi sorozat által nyújtott érzést, amikor átváltoztak vagy hívták a robotokat sajnos nem adta át a film. Meg se közelítette. Ettõl függetlenül nézhetõ 1-2x.
Karl800110 2017 ápr. 06. - 18:51:14
Keresztes³ovag 2016 júl. 17. - 08:45:16
mi értelme volt egy olyan sztárt szerzõdtetni Rita szerepére, mint Elizabeth Banks, amikor úgyis felismerhetetlenül csúnya a filmben? Most nem mindegy ki játszotta volna ezt a szerepet? Elég lett volna helyette valami csöves az utcáról, aki ingyen is eljátssza némi apróért.
sornersby 2016 júl. 05. - 17:05:28
Jelenleg az utómunkálatok fázisában tart a ’90-es évek elején a tévéképernyõkön megismert Power Rangers mozis reboot-ja. Az 1993-ban indult TV-sorozat több mint 150 részt élt meg, és két évvel késõbb még egy önálló mozifilmmel is megörvendeztette nézõit az ötös, amit a magyar keresztségben Atomcsapatnak neveztek el. Azóta sokféleképpen folytatták már a történetüket, de a többség megmaradt a kizárólag TV képernyõjére szánt szinten.

A történet szerint a Power Rangers öt hétköznapi középiskolásról szól, akiknek valami rendkívülivé kell válniuk mikor megtudják, hogy a városuk, Angel Grove (és a világ) a kipusztulás szélén áll, mely mögött földönkívüliek keze van. A sors által kiválasztott hõsök hamar rájönnek, õk az egyetlenek akik képesek lehetnek megmenteni a Földet. Ehhez viszont le kell vetkõzniük a valóélet-beli problémáikat, és meg kell tanulniuk együttmûködni Power Rangerekként.

A szériát több mint húsz évvel ezelõtt kitaláló Haim Saban produceri bábáskodásával készülõ reboot forgatókönyvét Ashley Miller és Zack Stentz írta, a filmben Naomi Scott (Rózsaszín Ranger), Dacre Montgomery (Vörös Ranger), Ludi Lin (Fekete Ranger), Becky G (Sárga Ranger) és RJ Cyler (Kék Ranger) fogják alakítani a rangereket. A fõgonosz Rita Repulsa-t Elizabeth Banks alakítja, a fiatal csapat vezére, azaz Zordon szerepébe pedig a Breaking Bad közismert sztárja, Bryan Cranston fog belebújni. Cranston azonban nem ismeretlen vizekre evez, ugyanis karrierje kezdetén a hõsök egyik ellenfelének, Snizard hangjaként szerepelt a sorozatban. De nem csak ez a rokoni szál a produkcióhoz kapcsolódóan, a kék színû ranger, Billy Cranston is utána lett elnevezve.

Bemutató dátuma: 2017. március 23.