Film

Renegátok /Renegades/

francia-német akcióthriller, 106 perc, 2017 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Leírás:

Egy csapat haditengerészeti elit kommandóst a háború sújtotta Európába küldenek, akik egy tó fenekén egy több száz millió dollárt érő kincset lelnek. Azért, hogy a helyieknek segítsenek és az arany visszajuthasson jogos tulajdonosához, kitervelnek egy rablást. Egy szerencsétlen véletlen során az ellenség azonban felfigyel rájuk, így csak 10 órájuk marad arra, hogy végrehajtsák küldetésüket.

Bemutató dátuma: 2017. szeptember 7. (Forgalmazó: Big Bang Media)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


január 15. 12:17
Luc Besson és Richard Wenk urak fejéből pattant ki a Renegátok egyszerű, de talán annál nagyszerűbb története. A francia író-rendezőt nem kell bemutatni, olyan akciófilmekkel jelentkezett az elmúlt időszakban, mint a Taxi sorozat, a Szállító sorozat, Az ötödik elem, vagy éppen legutóbb az Elrabolva sorozat, így valószínűleg ez alkalommal sem adta alább. Wenk A mestergyilkoson, A feláldozhatók 2. részén, illetve a Védelmező c. művön is dolgozott, de a kifejezetten jól sikerült akciófilm, a Jack Reacher filmen is közreműködött. A rendezést pedig az a Steven Quale vezényelte, aki James Cameron-tól leshette el a szakmát. A Titanicon és az Avataron is dolgoztak együtt, így pedig elkerülhetetlen volt, hogy Quale is a rendezésre adja a fejét.

A történet szerint a délszláv háború idején járunk 1995-ben, egy tengerészgyalogos egységgel a középpontban, aminek tagjai olyan információ birtokába jutnak, amelyet nem hagyhatnak szó nélkül. Megtudják, hogy Bosznia-Hercegovina egyik tavában értékes kincs bújik meg a víz alatt, s úgy döntenek, hogy megszerzik a zsákmányt, ám nem várt ellenállásba ütköznek.

A ...

Összes hozzászólás