Film

Szövetségesek /Allied/

magyarul beszélő, amerikai thriller, 124 perc, 2016 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

79 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

A Szövetségesek Max Vatan hírszerzőtiszt története, akit 1942-ben Észak-Afrikában összehoz a sors a francia ellenálló Marianne Beausejourral egy veszélyes küldetés során, az ellenséges vonalak mögött. Amikor Londonban újra találkoznak, kapcsolatukra baljós árnyékként vetül a háború emberfeletti nyomása...

Bemutató dátuma: 2016. december 1. (Forgalmazó: UIP-Duna Film)

Stáblista:

Linkek:

Díjak és jelölések:

  • Oscar-díj (2017) - Legjobb jelmeztervezés jelölés

Vélemény:


február 26. 10:03
Ritkan mondok ilyet de elpazaroltam 2 orat az eletembol erre a filmre. Hiaba nagy nevek, hiaba jo rendezo, sehogysem volt ez jo. Kezdjuk ott hogy a szineszi jatek egy nulla, es ez nem a szineszek hiabaja mert ismerjuk oket, ha megmondjak nekik mit kell csinalni ok megcsinaljak, mert jo szineszek mindketten. De ez total hiteltelen volt. Ahogy a vegen Pitt ul a foldon az esoben es sir, na az teljesen hiteltelen volt szamomra. A masidik nagy gond a fenykepezes. Az szinte az osszes jelenet foleg as kulteriek rosszul voltak bevilagitva. Hiteltelen volt ahogy ket ember ott ul. A diszlet felepitese is teljesen makett volt, nem is ertem hogy lehetett ezt ennyire elszurni. A harmadik nagy gond pedig a CGI, a CGIs jelenetekben kiszurta a szemem a CGI. egszeruen rossz film.

február 25. 11:01
nagyon tetszett a film.
jól kezdődik, itt a film eleji akció más filmeknék a tetőpont a végén. jó lendületet ad a filmnek az indítás így.
nagyon beleéltem magam, nagyon tetszett a vége, percekig csak ültem és hallgattam végén a zenét, annyira drámai volt. annyira hatással volt az emberre ez a tetőpont.

február 13. 18:04
azt hittem hogy egy unalmas, egyszerű, giccses, szirupos, egykaptafás tucatfilm lesz, de nem így lett, nagyon tetszett a film. végig lekötött, bár lassan indul be.

Összes hozzászólás