Film

T2 Trainspotting

magyarul beszélő, angol dráma, 2017 Előzetes korhatár besorolása: 16 éven aluliak számára nem ajánlott.


Értékelés:

2 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Négy edinborough-i srác meg a heroin története húsz évvel ezelőtt felforgatta a mozis világot. A durva valóság és az őrült humor nagy találkozásából kultikussá váló film valamint négy feledhetetlen - bár kissé veszélyes - figura született. Most mind a négyen visszatérnek: az évek őket sem kímélték, és ők továbbra sem kímélnek senkit.
Renton, Spud, Begbie és Beteg Srác: a négy régi barát, akit jó viszontlátni (de lehetőleg nem egy sötét sikátorban) újra akcióba lendül.

Bemutató dátuma: 2017. március 2. (Forgalmazó: InterCom)

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


2016. július 25. 14:37
Várjuk,nagy érdeklődéssel-és bízok benne,hogy nem fog csalódást okozni!

2016. május 25. 17:30
Hivatalosan is kezdetét vette a Trainspotting 2 forgatása, melynek helyszínéről a minap már megjelentek az első fotók, mígnem most egy teaser előzetes is érkezett, amely a munkálatok beindulását és az eredeti színészgárda visszatérését harangozza be.

A húsz évvel ezelőtt bemutatott kultfilm folytatását ismét a Gettómilliomos rendezéséért Oscar-díjat nyert Danny Boyle dirigálja és ahogyan azt a videó is hirdeti, a főszereplőket megint Ewan McGregor (Mark Renton), Jonny Lee Miller (Simon “Betegsrác” Williamson), Ewen Bremner (Daniel “Spud” Murphy) és Robert Carlyle (Francis Begbie) fogják játszani.

A produkciót finanszírozó TriStar Pictures terve szerint a Trainspotting 2 az alapfilm 21. évfordulója előtt egy hónappal fog debütálni a brit mozikban.

Official Teaser Trailer #1 - http://www.youtube.com/watch?v=CKYUcCT-kRU

Bemutató dátuma: 2017. január 27.

Összes hozzászólás