Film

Tiszta szívvel

magyar akció-vígjáték, 101 perc, 2015 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

172 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Akció-vígjáték egy kerekesszékes bandáról, ahol két mozgássérült fiatal közeli barátságot köt egy vagány kerekesszékes bérgyilkossal. Így a maffia szolgálatába állnak. Sok vesztenivalójuk nincs a szereplőknek, bár ebben a kalandban semmi nem az, aminek látszik. Nincs határ fantázia és valóság között, miközben hőseink egyik tűzpárbajból vetődnek a másikba, megismerjük a kerekesszékben töltött midennapok kihívásait. Ezentúl még azt is átélhetjük, hogyan bocsát meg az apjának egy elhagyott fiú.

Bemutató dátuma: 2016. április 28. (Forgalmazó: A Company Hungary Kft.)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Vélemény:


augusztus 12. 16:51
Hol is kezdjem?
Talán ott, hogy a fogyatékkal élők gegből történő \"felhasználását\" pont kinéztem ebből a \"Tilla\"-nevű médiacsótányból. Biztos, hogy egy másodpercre sem meditált azon, hogy azok a poénnak szánt beszólások, hogy \"mikor voltál nővel\", meg \"mikor fogtál utoljára női mellet\" mennyire sérthetik a filmet esetleg megnéző \"érintettek\" önérzetét. Tilla ilyesmivel nem bíbelődik. Egy \"poénért\" az anyját a ravatalozón...
Az \"alkotásról\" annyit, hogy (fogcsikorgatva) egy órát bírtam végignézni. De ezt is csak azért, hogy ne elhamarkodottan alkossak róla véleményt. (Az -gondolom- nem várható el egyetlen nézőtől se, hogy 60 perc után fedezze fel egy történet élvezhetőségét.)
Életem egyik legsanyarúbb 60 perce volt. Se dramaturgia, se fokozatosság, se történet, se párbeszédek, se operatőri munka, se rendezés, se feledhetetlen színészi játék, se egy premier plán, se egy emberi mimika, se egy kifejező szemvillanás, se semmi. Innen-onnan összelopkodott, idegesítően sután megvalósított pillanatképek. Nulla. Olyan \"tillás\" semmi az egész.
A történet (ha lehet annak nevezni) nulla. Se felvezetés, ...

június 30. 22:19
8 / 10 Nekem tetszett.

június 19. 22:55
2 pont

Összes hozzászólás