Film

Utazók /Passengers/

magyarul beszélő, amerikai sci-fi kalandfilm, 116 perc, 2016 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

277 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Csodálatos a jövő. Az Avalon nevű űrhajó 5259 utassal a fedélzetén 120 éven át siklik elegánsan távoli célja felé, ahol az érkezők majd új életet kezdhetnek. Addig pedig a vele utazók biztonságosan lefagyasztva alusszák kiro-álmukat, és új otthonukban frissen, fiatalon ébredhetnek fel.
Elvileg.
A programba hiba csúszik, kiolvaszt két hibernációs ágyat, és két embert felébreszt. Jim (Chris Pratt) és Aurora (Jennifer Lawrence) maga sem tudja, miért és hogyan, egy hatalmas, néma űrhajó fedélzetén találja magát - és még 90 év van hátra, míg elérik úti céljukat.
Olyanok, mint két hajótörött, a lakatlan szigeten. De segítségben nem is reménykedhetnek. Saját erejükből próbálják megoldani a helyzetet, ám egyre újabb nehézségekbe és rejtélyekbe ütköznek.
Ha életben akarnak maradni, meg kell érteniük, mi történt velük...

Bemutató dátuma: 2017. január 12. (Forgalmazó: InterCom)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Szereplők

Linkek:

Díjak és jelölések:

  • Oscar-díj (2017) - Legjobb látványtervezés jelölés
  • Oscar-díj (2017) - Legjobb filmzene jelölés: Thomas Newman

Vélemény:


június 18. 10:12
Jó film. 9/10. "Viszont voltak orditóan logikátlan jócskán eltúlzott életszerűtlen jelenetek..." (Idézet egy hozzászólótól). Félreértések elkerülése végett, ez nem a National Geographic . Ez 1 sci-fi kalandfilm.

június 18. 08:57
Nagyon jó film, csak elsőre nem jött be. 4., 5.-re nagyon jó!

Összes hozzászólás
2017. június 13.PIM Nyári Fesztivál Június 25. és július 14. között a zene, a képzőművészet és a színház lesz az irodalom társa.
x