Film

A bombák földjén /The Hurt Locker/

magyarul beszélő, amerikai filmdráma, 131 perc, 2008 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

644 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Az Irakban dolgozó amerikai bombaosztag tagjai talán a világ legveszélyesebb munkáját végzik. Nap mint nap bombákat hatástalanítanak a háborús övezet kellős közepén. Életük azon múlik, hogy sikerül-e a megfelelő zsinórt elvágni idejében, mielőtt valaki felrobbantaná az elrejtett tölteteket. Számukra Bagdadban mindenki potenciális ellenség, ezért belső konfliktusaik ellenére össze kell tartaniuk. William James bombaspecialista őrmester megszállottan nem vesz tudomást a halál közelségéről társaitól eltérően, akik egyszerűen csak túl akarják élni a már alig néhány napos küldetést. Összebarátkozik egy helyi kisgyerekkel, Beckhammel, és amikor egy bombaraktárban hozzá hasonlító holttestre bukkan, keresni kezdi a tetteseket.

Bemutató dátuma: 2010. február 18. (Forgalmazó: Budapest Film)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Díjak és jelölések:

Vélemény:


február 17. 19:47
Zseniális film, kötelező :3

január 8. 20:59
Nem jó film. Túlértékelték.

2016. február 28. 22:53
Kapott kemény 1 pontot...de csak mert nullát nem lehet adni. Az még csak,hogy egy amcsi propagandafilm, na de hogy rajtuk kívül mindenki hülye, vak, primitív és nyomorék...bele se megyek a kritikába, annyit sem ér ez a film! Még jó hogy itthon "néztem"

Összes hozzászólás
2017. június 13.Budapest Rooftop Cinema Filmek Budapest egyik legkülönlegesebb helyszínén, a város fölött, a Corvin Club tetőteraszán.
x