A négy kisasszony

Bakancslistához adom
Quattro piccole donne
olasz filmdráma, 95 perc, 1989

Értékelés:

9 szavazatból
Szerinted?

Ester Lazzaroni egyedül nevelte fel négy lányát - Meg-et, Jo-t, Amy-t és Beth-t -, miután férje hosszú évekkel ezelőtt elhagyta őt. Meg pszichiáterként dolgozó sikeres és modern nő, akinek gondjai vannak a házasságával. A detektívregényekért rajongó Jo Rómából egy üzleti út miatt New Yorkba utazik, ahol hirtelen egy rejtélyes ügy közepén találja magát. Amy számára a legfontosabb, hogy egy tehetős férjet találjon magának, és csak akkor kezd aggódni a családjáért, amikor Beth figyelmezteti rá, hogy Jo bajba jutott. Beth különlegessége ugyanis a rendkívüli hatodik érzékében rejlik, aminek segítségével megérezte, hogy legkedveltebb testvére veszélybe került a tengerentúlon. A család az Egyesült Államokba utazik Jo megmentésére, ahol megannyi év után váratlanul édesapjuk is felbukkan...
A lányok Louisa May Alcott Kisasszonyok című regényéhez hasonlóan számos bonyodalomba keverdnek, sőt sokszor még súlyosabb kérdésekkel is szembesülnek a mai viszonyok között.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
10/10
Mary-Claire 2015 márc. 03. - 18:41:33 10/10 Előzmény Aki bújt, aki nem
Így van, ilyen címen futott! És "Quattro Piccole Donne" olaszul, eredeti címen. (örülök, hogy nem csak én emlékszem rá). VHS-re vettem fel azt hiszem az utolsó részt még kiskoromban, mert nem tudtam megnézni az iskola miatt, de nagyon tetszett a sorozat. Persze, a video begyûrte a szalagot. Drága jó 90-es évek....! ;) :P
Én is nagyon megörülnék neki, ha valakinél felbukkanna.. kerestem különbözõ platformokon, de sajna úgy tûnik, ez ez szuper retro ezekhez az oldalakhoz képest.
Aki bújt, aki nem 2013 aug. 21. - 23:45:03
A négy lazzarini lány

10/10
Aki bújt, aki nem 2013 aug. 21. - 23:44:39
Ez nem dráma és inkább sorozat, ha valaki meg tudná szerezni 4 vagy 5részes volt. Sokmindent képes lennék megtenni érte;)