A nindzsakölyök visszavág

Bakancslistához adom
Magic Kid II
amerikai kalandfilm, 87 perc, 1994

Értékelés:

17 szavazatból
Szerinted?

Kevin Ryan egyike Hollywood legkedveltebb ifjú sztárjainak, aki nemcsak a kamaszlányok millióinak szívét dobogtatja meg, hanem busás hasznot is hoz az őt foglalkoztató filmstúdiónak. Ám minden egy csapásra megváltozik, amikor Kevin úgy dönt, visszavonul, abbahagyja a filmezést, hogy elég ideje jusson a tanulásra és végre úgy élhessen, mint az összes többi normális kamasz. A fiú elhatározása azonban nem nyeri el a stúdió vezetőinek a tetszését. A filmmogulok úgy döntenek, hogy mindenáron megakadályozzák, hogy a sikeres Kevin kivonuljon a filmiparból. Ennek érdekében bevetnek egy csinos ifjú színésznőt, egy izomkolosszust és még olyan mindenre képes fickókat is, akiknek Kevin nagybátyjával és menedzserével, Bob bácsival kell végezniük.

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
jeffero 2010 okt. 17. - 19:31:07
Micsoda érdekes egybeesés!
Ugye Stephen Furst-öt ismerhetjük a Babylon 5 sorozat egyik vezetõ karaktere, Vir alakításából, azonban e filmben a Maggie-t alakító Dana Barron szintén szerepelt a sorozatban.
Épp azon töprengtem az elõbb, hogy honnan lehet ismerõs, és ránéztem az IMDb oldalra, ott láttam, hogy az 5. évad 13. részében volt. Azt a telepata újoncot alakította, akit Bester, a pszi-zsaru magával vitt a Babylon 5-re, hogy egy szökött telepatát elkapjanak.