A szökés

Bakancslistához adom
Prison Break: Sequel
amerikai-angol akció minisorozat, 45 perc, 2017

Értékelés:

36 szavazatból
Szerinted?

Hét év telt el és mozgalmas a jól ismert szereplők élete. Theodore 'T-Bag' Bagwell szabadulása napján kap egy borítékot, melyben egykori rabtársa, Michael Scofield képére bukkan. T-Bag felkeresi Michael testvérét, Lincoln-t, hogy közösen járjanak a rejtély végére. A szálak a polgárháború sújtotta Jemenbe vezetnek.

Évadok:

Stáblista:

Hozzászólások

Szerinted?
7/10
danek87 2021 máj. 18. - 07:54:42 7/10
Nem sok erre kicsit a 8,3? Azért ahhoz több hibája van hogy ilye magas pontszámot kapjon.Úgy összességében tetszett de ugyanúgy vagyok vele mint a 24 Live Another Day-el.Már elvesztette a régi varázsát,csak egy Best off-ot kapunk korábban felhasznált ötletekből, mint pl (börtönből szökés,aki jófiúnak látszik kiderül hogy rosszfiú,2 ügynökkel üldözősdi,majd a végén ügynökök közti moralizálós ellentét mint anno Kellerman és társánál).Az önismétlés ellenére persze vannak pozitívumok is (Yemeni polgárháborús környezet,akciójelenetek-amikből 9 rész alatt többet kapunk mint a 4 évad alatt összesen,régi szereplők,pár jobb ötlet Scofield részéről,gondolok itt pl a fináléra a kamionos átverős trükkel).A színészek is többnyire okésak,kivéve Scofield fiát aki végig fapofával "színészkedik",mindenféle érzelmet nélkülöz, mintha le sem szarná a körülötte történő eseményeket.Még egy feketepont hogy Sucre-t és Kellermant visszahozták(mondjuk utóbbit ezért tök felesleges volt) de Mahone-t és L.J-t meg sem említették...legalább egy mondatot ejthettek volna róluk.Na mindegy,a negyedik évad hihetetlen túlcsavart baromságaitól szerintem bőven nézhetőbb.Nekem 10/7
idõjós1010 2017 jún. 13. - 21:48:38
Ez az új évad kilenc részes összesen ? No csak mert a kilencediken én már elaludtam, annyira sz.a.r . Aki siratta a régi részeket, annak ez a hamvaiból feltámadt új évad, most némi vigaszt jelenthet (hacsak nem kezd tõle el zokogni még jobban), de többet szerintem ebbõl már nem is akartak kihozni az alkotók. Amíg Arab földön voltak, addig még boldogan néztem én is, de ami ezután következett, az nagyon bóvli.
Próbanév 2017 ápr. 07. - 20:05:23
Valaki már valamit megint el........t. :)
Mert most ez vagy az 5. évada az \"A szökés\" címû sorozatnak (amit szinte mindenki mond, említ, ...), vagy az 1. évada az \"A szökés\" címû sorozatnak, aminek ugyanilyen néven van még 4 évada (legalábbis a port.hu szerint). :)
Szerintem inkább az elõbbi, már csak a logika miatt is. :)
version 2017 ápr. 03. - 12:50:53
kérdés hogy 2 nap alatt feliratot tesznek hozzá vagy ezalatt simán szinkronizálják is...
10/10
Bruce2000 2017 márc. 25. - 05:22:43 10/10
Hosszú kihagyás után folytatódik A szökés sorozat az 5. évaddal, ami a \"Resurrection\", azaz \"Feltámadás\" címen fog futni, ami Michael visszatérésére utal.
https://hu.wikipedia.org/wiki/A_sz%C3%B6k%C3%A9s_(5._%C3%A9vad)