Film

A tökéletlen trükk /The Great Buck Howard/

magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 87 perc, 2008 12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott


Értékelés:

64 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

A hétköznapi név a világ legnagyobb mágusát takarja. Legalábbis ezt tartja magáról Buck Howard. Való igaz, régebben jobban ment az üzlet, ám manapság legfeljebb néhány nyugdíjast hoz lázba. Buck persze a nagy visszatérésről, országos turnéról álmodik. A terve is megvan, mellyel újra ámulatba ejtheti a világot. Felfogadja asszisztensnek Troy Gable-t, aki otthagyta a jogi tanulmányait, hogy a szórakoztató üzletben dolgozhasson. Nem elég, hogy Troy nyakába veszi a különc mágus dolgainak szervezését, az apja ellenérzését is le kell győznie, csakúgy, mint a ravasz publicista ármánykodását.

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Szereplők

Buck Howard
Troy Gabel
Mr. Gable
Valerie Brennan
Gil Bellamy

Alkotók

Linkek:

Vélemény:


2016. június 4. 23:22
Két filmet összetévesztett a Galaxy. Amit most vetítenek, az a "The Prestige", aminek Hugh Jackman, Christian Bale és Scarlett Johansson a főszereplői. Na ez az, amit most játszanak, nem pedig a "tökéletlen trükköt" teljesen más szereplőkkel - de az is jó film, belátom +!!!

2015. március 15. 21:10
ez olyan "nesze semmi, fogd meg jól". vígjátéknak nem vígjáték, mert egy poén sincs benne. de ezek túl pedig az a baj, hogy se nem romantikus, se nem kalandos, se nem gondolkodtató, de még csak túlságosan nem is érdekes.
5/10 Malkovich miatt

2015. március 13. 13:07
Mondhatnám, hogy olyan témájú mint a Birdman, csak ez nem kapott Oscar díjat. Pedig ez jobb mint a Birdman.:)

Összes hozzászólás
2017. június 8.Balatoni Kalauz Ha nyár, akkor Balaton! Összegyűjtöttük a legjobb programokat.
x