Film

Árral szemben /Against the Current/

amerikai filmdráma, 99 perc, 2009


Értékelés:

13 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Paul Thomson, író, néhány éve elvesztette feleségét és gyermekét. Tragikus múltját nehezen dolgozza fel. Barátjával Jeffel már gyerekkoruk óta beszélnek arról, hogy végigússzák a Hudson folyót. Egy nap Paul megkérdezi Jeffet, hogy nem jönne el vele az útra, hogy végre megtegyék, amiről olyan régen beszélnek. Jeff igent mond és barátjával Lizzel csatlakoznak Paulhoz. Jeff elhatározza, hogy augusztus 28-ra eléri a folyó végét, de hogy miért választotta ezt a dátumot a barátai nem tudják, egészen addig, amíg el nem indulnak. Rájönnek, hogy amikor az úszást be kell fejeznie, az a családja elvesztésének az évfordulós dátuma. Paul elmondja nekik, hogy azon a napon úgy tervezi, hogy végez magával. Paul vallomása emlékezteti Jeffet egy öt évvel korábban történt eseményre, amikor megakadályozta Pault, hogy öngyilkosságot kövessen el. Jeff azt mondta neki akkor, hogy várjon öt évet, és ha még mindig úgy gondolja, hogy meg akar halni, akkor támogatni fogja. Most öt évvel később Jeff és Liz döntés előtt állnak, hagyják Pault hogy folytassa a tervét, vagy próbálják meggyőzni, hogy éljen tovább.

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Alkotók

Linkek:

Vélemény:


június 16. 19:43
5 pont

június 16. 13:11
Szerintem meg jó film, bár az élvezetéből sokat levesz a túl hosszú és részletező ismertetés. Pont a sejtelmet és a rádöbbenést veszi el a nézőtől. De a reményt nem.

január 5. 02:42
Ez egy hülye film. Elpazarolt idő ha megnézed. Az IMDb-n túl van értékelve a 6.2-vel.

Összes hozzászólás
2017. június 13.Nyári Fesztiválkalauz - Június Összeállítottunk egy folyamatosan frissülő válogatást az idei nyár fesztiváljairól.
x