Film

Az amerikai /The American/

magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 103 perc, 2010 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

266 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Jack a bérgyilkosság művésze, jó referenciákkal, aki folyamatosan mozgásban és mindig résen van. Egy balul elsült akció után megfogadja, hogy a következő munka lesz az utolsó. Ez az utolsó küldetés Itália vadregényes dombjai közé egy olasz kisvárosba szólítja. De Jack számára minden helyszín csapda és minden ember egy potenciális fenyegetés. Maga is meglepődik, amikor mégis bensőséges beszélgetésbe bonyolódik egy pappal és szerelmi viszonyba keveredik egy helyi szépséggel. Ugyanakkor egy veszélyes árnyfigura is a nyomában van és talán titokzatos megbízója sem teljesen az, aminek látszik.

Bemutató dátuma: 2010. október 28. (Forgalmazó: Palace Pictures)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


április 29. 13:46
sajnálom,h nem értetted meg a rendező szándékát, mert itt nem a 'thriller' volt a lényeg...sajnos nagyon sok itthon az amcsi, igénytelen film, amin sokan szocializálódtak.. "'nem jó a film", persze, mert kell a pörgős cselekmény, a valóság üteme már unalmasnak hat a rohanó életükben vagy a sok dizájnerdrog után..ezt látom nyaraláskor is, amikor mint az őrültek vágtatnak le pestről a 'felpörgött' emberek... pár nap kell nekik mire sikerül lenyugodni és beengedni a hely szellemét

március 25. 10:46
Aham, szóval akkor te is egy egyedülálló barátok nélküli s*ggfej vagy. Akinek marad marcsi néni. :D
Ezt nem is csodálom mondjuk. :D
Anyuciddal élsz még ugyebár, vén buzernyák? :D Szánalmas krimó töltelék. :D

március 25. 09:33
MAMAHOTELBEN ÉLŐKNEK ÉS KINYALT SEGGŰ \'FÉRFIAKNAK\' (FIÚCSKÁKNAK) NEM AJÁNLOTT...lassú vonalvezetés, fantasztikus tájak, remek képek, valóságos történet, ami tényleg a lelkivilágra és a karakterekre fekteti a hangsúlyt /csakén98) , pontosan ettől lesz valósághű. csak annak hoz folyamatos impulzust aki bír némi empátiával valamint tudja SPOILER!!!! h, milyen mindig egyedül lenni és csak ÖNmagára számítani..

Összes hozzászólás
2017. június 8.Balatoni Kalauz Ha nyár, akkor Balaton! Összegyűjtöttük a legjobb programokat.
x