Film

Az elítélt /Felon/

amerikai krimi, 104 perc, 2008


Értékelés:

300 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Wade Porter, a szerető családapa, aki előtt fényes jövő áll, hirtelen mindent elveszít, amikor véletlenül megöli a rablót, aki betör az otthonába. A gyilkosságért elítélt Wade-nek a következő három évet egy szigorított fegyintézetben kell eltöltenie, ahol a társadalmi szabályok többé nem érvényesek. Amikor közös cellába kényszerítik a hírhedt tömeggyilkossal, valamint el kell szenvednie a szadista börtönőr által levezényelt kínzásokat, Wade rájön, hogy élet-halál harcot kell vívnia a "legkeményebb elítélt" címért - csak így élheti túl a börtönt.

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Szereplők

John Smith
Wade Porter
Gordon Camrose
Laura Porter

Alkotók

Linkek:

Vélemény:


július 9. 14:25
Nem éri el a Halálsoron és A remény rabjai szintjét, de megközelíti és ez nagy szó. Ha 25 évvel korábban forgatják, talán Bruce Willis-szel, aki után ordít a főszerep, talán még nagyobbat szólt volna.

2016. december 22. 23:09
Nem volt rossz, de nem is olyan nagy szám.
A főhős az elején elég pancser volt. (gyilkosság + a buszos vérengzés elhalgatása)
A film vége meg elég sablon.
Az ilyen esetek szerintem hamarabb kiderülnek. Arról nem is beszélve hogy az ilyen bandák tuti betalálták volna a smasszer családját.

2016. december 18. 10:30
Többre számítottam. Egy-két főhősnek, mintha több személyisége lenne: annyira mások a börtönben és a börtönön kívül. Nem tudom ez mennyire valós, illetve van-e átjárás oda és vissza. Az elfusizott élet megmentése is túlontúl kiagyalt, a legkevésbé sem életszerű. 10/6

Összes hozzászólás