Film

Az igazság ára /The Lincoln Lawyer/

magyarul beszélő, amerikai krimi, 118 perc, 2011 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

523 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Az igazság ára című fordulatos thrillerben Matthew McConaughey a dörzsölt, karizmatikus Los Angeles-i bűnügyi védőügyvédet, Michael "Mick" Hallert alakítja, aki Lincoln Continental kupéjának hátsó ülését használja irodaként. Mick eddig javarészt piti bűnözők védelmét látta el, ám most úgy érzi, megfogta az isten lábát: egy gazdag Beverly Hills-i playboy (Ryan Phillippe) ügyét bízzák rá, akit emberölési kísérlettel vádolnak. Az ügyvéd azt hiszi, könnyű dolga lesz, ám a rengeteg pénzzel kecsegtető eset, amely pofonegyszerűnek ígérkezik, hamarosan halálos játszmává alakul át. Hallernek nemcsak egy hozzá hasonlóan mesteri manipulátorral, de saját lelkiismeretével is meg kell küzdenie.

Bemutató dátuma: 2011. június 9. (Forgalmazó: Pro Video Film & Distribution Kft.)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


január 16. 08:20
Ezt a filmet eddig csak annyiszor láttam, ahányszor valamelyik csatornán leadták. Egyszerűen nem tudom megunni. Arról foggalmam sincsen, Marisa Tomei-nek van-e bármi köze ehhez... (Mondjuk, mindenki remekül játszik a filmben - pl. a drogos csajszi is kitűnően -, ez nyilván a rendező bűne.)

2016. április 27. 21:25
Nálunk gyakran megesik ez fordítva: az ügyészség koholt és bizonyíthatatlan vádja alapján ítélnek el köz- és magánszereplőket, csak hogy indokolt legyen a működésük.

2016. április 24. 01:15
Az a jó a motoros bandában, hogy náluk nincs aktatologatás. Ha adni kell, hát adnak neki. Nálunk ez se menne, itt még a motoros banda is beteg.

Összes hozzászólás
2017. június 8.Balatoni Kalauz Ha nyár, akkor Balaton! Összegyűjtöttük a legjobb programokat.
x