Film

Az ördög maga /The Devil's Own/

magyarul beszélő, amerikai thriller, 106 perc, 1997 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

251 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Tom O'Meara átlagos New York-i rendőr, átlagos családdal és az átlagosnál mélyebb érzelmekkel. Ezek az érzelmek motiválják akkor is, amikor megesik a szíve egy magányos északír emigránson, Rory Devaney-n, és úgy dönt, a családjába fogadja. Tom közvetlen környezete a házigazdához hasonlóan nemcsak befogadja, de meg is szereti az új jövevényt, a fiú pedig mindent megtesz azért, hogy meghálálja a bizalmat. Rory igazi múltja azonban mindvégig rejtve marad a rendőr előtt, mint ahogyan az ok is, amely őt Amerikába hozta... Egyszer azonban minden titokról fellebben a fátyol. Tom is megtudja az igazságot: a fiú személyében valóságos időzített bombát vett a házába, hiszen Rory a század legveszedelmesebb terroristáinak egyike.

Forgalmazó: InterCom

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Szereplők

Tom O'Meara
Rory Devaney/Francis McGuire
Sheila O'Meara
Billy Burke
Edwin Diaz
Peter Fitzsimmons
Jim Kelly
Megan Doherty
Bridget O'Meara

Linkek:

Vélemény:


2016. december 22. 00:44
The Devil's own = Az Ördög sajátja.

2016. szeptember 8. 22:13
Döbbenet mennyire rossz lett az új szinkron!! Selmeczi Rolnad maradt de ebben jóval öregebb a hangja és ez ront rajta. Harrison Ford Végvári Tamás helyett megkapta a klasszikus hangját Csernák Jánost talán még vele sincs gond bár Végvári fúrcsa de jobban hozta - aki nem tudja ő szokta Al Pacinot szinkronizálni. A probléma magával a szinkron szövegével van mutatok is példát:
1. szinkron:
" - Elfogták a gyilkost? - Ki, a többi gyilkos? Ne várd a heppiendet, ez nem amerikai történet, ez egy ír mese."
2. szinkron:
" - Elkapták a mocskokat? - Ott a zsaruk a mocskok, ne várj heppiendet Tom, ez a szori nem amerikai, hanem ír."

Sajnálom főképp, hogy az első szinkron is 5.1-es hanggal készült ezáltal tényleg max jogi okai lehettek az új szinkron készítésének, vagy nem tudom.

2016. május 19. 23:55
Érdekes film, mely első látásra egy tipikus akciókriminek tűnik, de ebbe azért szorult ám mondanivaló is, ami számomra különlegessé teszi. Bár jobban örültem volna, ha végig Írországban játszódott volna.

10/8

Összes hozzászólás
2017. június 13.Nyári Fesztiválkalauz - Június Összeállítottunk egy folyamatosan frissülő válogatást az idei nyár fesztiváljairól.
x