Film

Cowboyok és űrlények /Cowboys & Aliens/

magyarul beszélő, amerikai sci-fi akciófilm, 118 perc, 2011 15 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

358 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Különös idegen bukkan fel, rejtélyes bilinccsel a csuklóján a vadnyugati kisvárosban. A helybéliek nem szívlelik a jövevényt, aki semmire sem emlékszik a múltjából. mindenki fél a város kiskirályától, Dolarhyde ezredestől. Egy napon félelmetes, földön kívüli fosztogatók támadják meg a várost, és emberek sorát ragadják magukkal a magasba. Kiderül, hogy az idegen az egyetlen, akire számíthatnak. Dolarhyde kénytelen összefogni az emlékezetét lassan visszanyerő revolverhőssel, együtt indulnak az elraboltak felkutatására.

Bemutató dátuma: 2011. augusztus 25. (Forgalmazó: UIP-Duna Film)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


2015. december 29. 21:16
Az a baj, hogy nem láttál '70-es években csinált képregényt.
Azok teli voltak inváziózó űr-furcsaságokkal, és nagyon jellemző volt rájuk az összefolyó rajzstílus, aminek az élőszereplős megvalósításánál sokat segített hogy nincs éles fény a film nagyrészében, vagy por van, vagy valami.

A film marketingje talán szándékosan nem emlegetett egy szűk (és kihalt) szubkultúrát, hiszen ez a stílus nem véletlenül veszett ki az iparból. De itt remekül feltámasztották egy akció erejéig.

2015. december 29. 21:07
A western és a sci-fi a két kedvenc műfajom, és ennek összegyúrása egy filmbe szerintem nagyon jó ötlet volt. Bár ez a film nem sikerült annyira jól, mint számítottam, de nem lett olyan vészesen szörnyű. Színészekjól alakítottak, leginkább Harrison Fordot emelném ki. Daniel Craig sem játszott rosszul, bár Ford szerintem sokkal jobb volt. A földönkívülieket megcsinálhatták volna jobbra is, engem leginkább egy rovarra emlékeztettek... Elég szánalmasan néztek ki. Ja, és ha ők ilyen fejlettek, hogy egy másik galaxisból el tudnak repülni ide, akkor az azt jelenti, hogy ők minden téren fejlettebbek nálunk, embereknél. Akkor az hogyan lehetséges, hogy úgy viselkednek, mint a kutyák? Én sokkal intelligensebbnek képzeltem őket az alapján, hogy fényéveket tudnak repülni... A másik: egyfolytában sötétség volt. Miért volt jó ez a készítőknek? Szinte nem lehetett látni az égvilágon semmit a filmből!
Összességében nem volt rossz film, bár nem voltam tőle hasra esve. De azért egyszer-kétszer meg lehet nézni, főleg Harrison Ford miatt.
10/7,5

2015. december 27. 21:33
Elsőre nem nyűgözött le aztán pár év múlva újra megnéztem, most meg adja a tv... és bevallom, nem bírtam levenni a szemem a tv-ről :) Daniel Craig nálam telitalálat imádom! Igazából mindegy is mit csinál és elnézem :) Olivia Wild isteni bármikor nézem órákon át... Harison Ford semlegesen kellemes. Kifejezetten jól kidolgozottak az idegenek, a történet meg olyan amilyen... nagyjából megállja a helyét, láttunk már jobban befutott filmet ahol sz*rabb a történet... 8/10

Összes hozzászólás
2017. június 13.Nyári Fesztiválkalauz - Június Összeállítottunk egy folyamatosan frissülő válogatást az idei nyár fesztiváljairól.
x