Film

Crank - Felpörögve /Crank/

magyarul beszélő, amerikai akciófilm, 88 perc, 2006 16 éven aluliak számára nem ajánlott


Értékelés:

612 szavazatból
Szerinted?

Leírás:

Chev Chelios telefonhívásra ébred. A telefonban közlik vele, hogy megmérgezték, s már csak egy órája van hátra. Cheliosnak rohannia kell az életéért. Csak úgy képes lelassítani a szívét leállító mérget, ha testében folyamatosan magasan tartja az adrenalin szintet! Ahogy az óra sebesen ketyeg, Chelios nagy zűrzavart okoz Los Angeles utcáin, s mindenkit elsöpör, aki az útjába mer állni. Meg kell mentenie szerelmét, ki kell cseleznie az őt üldöző fejvadászokat, s meg kell találnia az ellenanyagot is, mielőtt szíve végleg feladja.

Bemutató dátuma: 2006. november 2. (Forgalmazó: SPI)

Kövessen minket a Facebookon!

Stáblista:

Linkek:

Vélemény:


2016. október 28. 01:16
Az egyik kedvenc filmem. Láttam már vagy tízszer. Alig-alig van Jason Stathamnek gyengébb filmje, de ez talán a legjobb.
Végig pörgős, egy pillanatig sem unalmas. Ráadásul több dologban is hasonlít a nagyszerű GTA sorozat legjobb részére, a San Andreasra. Ugyan abban a városban játszódik, ugyanúgy vannak rendőr üldözések, káosz, gyilkolás. És hogy mi benne a legjobb? Az, hogy nem egy sz*r lélektelen stúdióban, stúdióvárosban játszódik.


Minden van benne ami egy jó akciófilmhez kell.

10/10

2016. szeptember 13. 07:27
Szerintem ez és a második rész Statham legjobb filmje. Nem szeretem az ilyen akciófilmeket, de ez egy érdekes film, hogy végig pörögnie kell benne. A szállító sem volt rossz.

2016. március 20. 11:48
Mi van spammer, azt hiszed teleszel az új Smosh Brothers?

Összes hozzászólás